reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉
Dzięki Bogu! Oby do piątku nic się nie zmieniło🙏🙏🙏

Ano wiemy😊i jak jest równe 0 to koniec marzeń. Ja to bym w życiu nie wytrzymała bez żadnej info do 10 czy 12dpt😊
Betowalam od 7 dpt i przyznam mogłam trochę później bo latałam potem jak szalona. Według kliniki najlepiej 14 dpt i w sumie to nie jest głupie, bo tego dnia beta już jest rozstrzygająca.. Jeszcze nerwy ze stali trzeba mieć.

Betowalam od 7 dpt i przyznam mogłam trochę później bo latałam potem jak szalona. Według kliniki najlepiej 14 dpt i w sumie to nie jest głupie, bo tego dnia beta już jest rozstrzygająca.. Jeszcze nerwy ze stali trzeba mieć.
Ano widzisz.Każda z nas inaczej. Ja jak @Netiaskitchen w życiu nie wytrzymałabym do 14dpt teraz gdy już wiem ,że 0 w 6dpt przy 5dniowcu to klapa....Poza tym zawsze przy okazji progesteron,więc i zareagować jakoś można itd... Ja bardzo żałuję,że przy drugim transferze zrobiłam betę dopiero 12dpt,był biochem ,ciekawa jestem ,jak było wysoko 6dpt i jak spadało potem.Wiem ,że to nic by nie zmieniło,ale chciałabym wiedzieć.

Ano widzisz.Każda z nas inaczej. Ja jak @Netiaskitchen w życiu nie wytrzymałabym do 14dpt teraz gdy już wiem ,że 0 w 6dpt przy 5dniowcu to klapa....Poza tym zawsze przy okazji progesteron,więc i zareagować jakoś można itd... Ja bardzo żałuję,że przy drugim transferze zrobiłam betę dopiero 12dpt,był biochem ,ciekawa jestem ,jak było wysoko 6dpt i jak spadało potem.Wiem ,że to nic by nie zmieniło,ale chciałabym wiedzieć.
Wiem wiem, ja też nie wytrzymałam tylko poleciałam 7 dpt. Jesteśmy strasznie niecierpliwe :)

reklama
Ano wiemy[emoji4]i jak jest równe 0 to koniec marzeń. Ja to bym w życiu nie wytrzymała bez żadnej info do 10 czy 12dpt[emoji4]
A ja nie bylabym w stanie zrobic bety w 6dpt. To nie na moje nerwy,bo nie daje zadnej odpowiedzi.
Ja zawsze robilam sikanca w 8dpt (zawsze mi mowi prawde) i potem bete w 10dpt i 12dpt. Wg mojej kliniki i tak za wczesnie, ale wynik w tym dniu dla nich jest juz jednoznaczny.

Do góry