reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉
Dzięki Bogu! Oby do piątku nic się nie zmieniło🙏🙏🙏

Ano wiemy😊i jak jest równe 0 to koniec marzeń. Ja to bym w życiu nie wytrzymała bez żadnej info do 10 czy 12dpt😊
Betowalam od 7 dpt i przyznam mogłam trochę później bo latałam potem jak szalona. Według kliniki najlepiej 14 dpt i w sumie to nie jest głupie, bo tego dnia beta już jest rozstrzygająca.. Jeszcze nerwy ze stali trzeba mieć.

Betowalam od 7 dpt i przyznam mogłam trochę później bo latałam potem jak szalona. Według kliniki najlepiej 14 dpt i w sumie to nie jest głupie, bo tego dnia beta już jest rozstrzygająca.. Jeszcze nerwy ze stali trzeba mieć.
Ano widzisz.Każda z nas inaczej. Ja jak @Netiaskitchen w życiu nie wytrzymałabym do 14dpt teraz gdy już wiem ,że 0 w 6dpt przy 5dniowcu to klapa....Poza tym zawsze przy okazji progesteron,więc i zareagować jakoś można itd... Ja bardzo żałuję,że przy drugim transferze zrobiłam betę dopiero 12dpt,był biochem ,ciekawa jestem ,jak było wysoko 6dpt i jak spadało potem.Wiem ,że to nic by nie zmieniło,ale chciałabym wiedzieć.

Ano widzisz.Każda z nas inaczej. Ja jak @Netiaskitchen w życiu nie wytrzymałabym do 14dpt teraz gdy już wiem ,że 0 w 6dpt przy 5dniowcu to klapa....Poza tym zawsze przy okazji progesteron,więc i zareagować jakoś można itd... Ja bardzo żałuję,że przy drugim transferze zrobiłam betę dopiero 12dpt,był biochem ,ciekawa jestem ,jak było wysoko 6dpt i jak spadało potem.Wiem ,że to nic by nie zmieniło,ale chciałabym wiedzieć.
Wiem wiem, ja też nie wytrzymałam tylko poleciałam 7 dpt. Jesteśmy strasznie niecierpliwe :)

reklama
Ano wiemy[emoji4]i jak jest równe 0 to koniec marzeń. Ja to bym w życiu nie wytrzymała bez żadnej info do 10 czy 12dpt[emoji4]
A ja nie bylabym w stanie zrobic bety w 6dpt. To nie na moje nerwy,bo nie daje zadnej odpowiedzi.
Ja zawsze robilam sikanca w 8dpt (zawsze mi mowi prawde) i potem bete w 10dpt i 12dpt. Wg mojej kliniki i tak za wczesnie, ale wynik w tym dniu dla nich jest juz jednoznaczny.

Do góry