reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystkie tu mocno trzymamy za nią kciuki ✊✊✊✊ mi też było źle jak z naszych 3 zarodków jeden nie dał rady, ale jak pomyślałam, że miałby się transfer nie udać albo bym poroniła to już mniej stresu jak przy zapładnianiu zarodek nie da rady. Ja wierzę w moc szczęśliwej 2jki, bo dużo dziewczyn tutaj którym się udało uzyskać 2 zarodki zaszły w ciążę ✊✊✊ trzeba wierzyć w swoje kropki ✊✊✊✊💪💪💪💪
Jasne ze trzeba wierzyc i wierze ze naszej @bazylia128 sie uda❤ Ostatnio dobra passa jest na naszym forum. Malo nas zostalo bez brzuszkow😉

A u mnie zawsze mowi jakie jest z usg i porownuje czy taka datę wyliczyl na usg serduszkowym. Ale mi ciezko uwierzyć ze dzieciatka sa rodzone w punkt z ta data co lekarz nam wyliczyl. Hmmm @Netiaskitchen Ty jak mialas? [emoji14] wiecie ja to po prostu chce zrozumiec [emoji16]
Ale nikt nie mowi, ze sa tak rodzone [emoji16] Chodzi o ustalenie dokladnego wieku ciazy, a potem mas oczywiscie margines 2 tygodni. Ale jesli wiek ciazy jest zle policzony to ten margines robi sie niebezpieczny.
Ja np mam termin 8.06, a cc bede miec 1.06.

A u mnie zawsze mowi jakie jest z usg i porownuje czy taka datę wyliczyl na usg serduszkowym. Ale mi ciezko uwierzyć ze dzieciatka sa rodzone w punkt z ta data co lekarz nam wyliczyl. Hmmm @Netiaskitchen Ty jak mialas? 😛 wiecie ja to po prostu chce zrozumiec 😁
No teraz mam wyliczone nie wiem do końca jak😊I tak data jest trochę unowna bo przeciez juz od 38tc uznaje się ze poród jest w terminie.
A poprzednio na wizycie serduszkowej lekarz wyliczył mi termin na podstawie daty transferu i wieku zarodka na 4.01.2019 i Maksik urodzil się dokładnie tego dnia😊

reklama
Ale nikt nie mowi, ze sa tak rodzone [emoji16] Chodzi o ustalenie dokladnego wieku ciazy, a potem mas oczywiscie margines 2 tygodni. Ale jesli wiek ciazy jest zle policzony to ten margines robi sie niebezpieczny.
Ja np mam termin 8.06, a cc bede miec 1.06.
Ahaaa, a skąd u Ciebie ten tydzien roznicy? Ale drąże😛 juz zaraz nie będę;)

Do góry