reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystkie tu mocno trzymamy za nią kciuki ✊✊✊✊ mi też było źle jak z naszych 3 zarodków jeden nie dał rady, ale jak pomyślałam, że miałby się transfer nie udać albo bym poroniła to już mniej stresu jak przy zapładnianiu zarodek nie da rady. Ja wierzę w moc szczęśliwej 2jki, bo dużo dziewczyn tutaj którym się udało uzyskać 2 zarodki zaszły w ciążę ✊✊✊ trzeba wierzyć w swoje kropki ✊✊✊✊💪💪💪💪
Jasne ze trzeba wierzyc i wierze ze naszej @bazylia128 sie uda❤ Ostatnio dobra passa jest na naszym forum. Malo nas zostalo bez brzuszkow😉

A u mnie zawsze mowi jakie jest z usg i porownuje czy taka datę wyliczyl na usg serduszkowym. Ale mi ciezko uwierzyć ze dzieciatka sa rodzone w punkt z ta data co lekarz nam wyliczyl. Hmmm @Netiaskitchen Ty jak mialas? [emoji14] wiecie ja to po prostu chce zrozumiec [emoji16]
Ale nikt nie mowi, ze sa tak rodzone [emoji16] Chodzi o ustalenie dokladnego wieku ciazy, a potem mas oczywiscie margines 2 tygodni. Ale jesli wiek ciazy jest zle policzony to ten margines robi sie niebezpieczny.
Ja np mam termin 8.06, a cc bede miec 1.06.

A u mnie zawsze mowi jakie jest z usg i porownuje czy taka datę wyliczyl na usg serduszkowym. Ale mi ciezko uwierzyć ze dzieciatka sa rodzone w punkt z ta data co lekarz nam wyliczyl. Hmmm @Netiaskitchen Ty jak mialas? 😛 wiecie ja to po prostu chce zrozumiec 😁
No teraz mam wyliczone nie wiem do końca jak😊I tak data jest trochę unowna bo przeciez juz od 38tc uznaje się ze poród jest w terminie.
A poprzednio na wizycie serduszkowej lekarz wyliczył mi termin na podstawie daty transferu i wieku zarodka na 4.01.2019 i Maksik urodzil się dokładnie tego dnia😊

reklama
Ale nikt nie mowi, ze sa tak rodzone [emoji16] Chodzi o ustalenie dokladnego wieku ciazy, a potem mas oczywiscie margines 2 tygodni. Ale jesli wiek ciazy jest zle policzony to ten margines robi sie niebezpieczny.
Ja np mam termin 8.06, a cc bede miec 1.06.
Ahaaa, a skąd u Ciebie ten tydzien roznicy? Ale drąże😛 juz zaraz nie będę;)

Do góry