reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mi pani doktor policzyła tak jak mi pokazała aplikacja [emoji6] a wiedziała kiedy dokładnie transfer był [emoji3526] myślę, że i tak to są różnice kilka dni więc nie ma szczególnie różnicy [emoji3526] mi dała skierowanie na badania jakie się robi do 10tyg. I następna wizytę ustaliła w 10tym tygodniu liczonym wg ostatniej miesiączki. Może zależy od lekarza? Zresztą dla mnie najważniejsze, że maleństwo zdrowo rośnie [emoji3590]

@Waleczna36 ktoś Ci musi do pionu stawiać żebyś Kropka nie zamęczyła ponurymi myślami [emoji2957]

@Wiórka super, że transfer byl bezproblemowy [emoji3590] ja robiłam betę 10dpt ale miałam 1,5dniowego świeżaczka [emoji3526]

I @Karmelove92 mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za kropki i transfer!
A czemu w sumie miałaś transferowany tak młody zarodek?

reklama
Hej dziewczyny mam takie pytanko po transferze zastrzyki z heparyny bralyscie raz dziennie czy 2 bo lekarz wpisał mi 2 opakowania i nie do końca wiem po co

Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek [emoji847]na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] Sorki, ze tak nie w temacie [emoji6]
Super

A czemu w sumie miałaś transferowany tak młody zarodek?

Bo klinika do której jeżdżę nie pracuje w niedzielę, a że punkcje miałam w czwartek o 8 i ok 13tej miałam telefon, że tylko 3 komórki nadają się do zapłodnienia. I w piątek coś po 8 rano dzwoniła pani emgriolog, że jedna komórka się nie zapłodniła, jedna coś słabo więc nie chcą czekać do poniedziałku i zaprasza na transfer na sobotę rano (transfer był o 9) i przed transferem się dowiedziałam, że ten jeden się jednak zapłodnił ale bardzo wolno się dzieli więc zostawia go do 7dmej doby (i nie dał rady) a ten drugi się bujnał ładnie i go zostawią do blastki (i zamrozili w piątej dobie).

Hej dziewczyny bardzo dawno mnie juz tu nie było bo zycie toczyło sie u mnie pełna para ale od kilku dni siedzę w domu W koncu znalazłam czas zeby wysprzątać cały dom i przygotować sie na poród i zajrzeć do was kochane i życzyć wam w tych ciężkich czasach samych radosnych nowin :-) wiecie we wszystkim musi byc równowaga wiec skoro na świecie teraz tyle nieszczęścia i śmierci to wierze ze dla równowagi pojawi sie tez teraz duzo radości w postaci nowego pokolenia i to wy bedziecie nim obdarzone ❤️

reklama
Hej dziewczyny bardzo dawno mnie juz tu nie było bo zycie toczyło sie u mnie pełna para ale od kilku dni siedzę w domu W koncu znalazłam czas zeby wysprzątać cały dom i przygotować sie na poród i zajrzeć do was kochane i życzyć wam w tych ciężkich czasach samych radosnych nowin :-) wiecie we wszystkim musi byc równowaga wiec skoro na świecie teraz tyle nieszczęścia i śmierci to wierze ze dla równowagi pojawi sie tez teraz duzo radości w postaci nowego pokolenia i to wy bedziecie nim obdarzone ❤
Kochana, powodzenia!!! ❤️Tyle optymizmu i spokoju bije z Twojego posta, że chętnie zaczerpnę tej energii😘Tobie życzę łatwego porodu i najpiękniejszego spotkania, które wkrótce przed Tobą 😘😘😘Trzymaj się dzielnie!!! 😘

Do góry