reklama
Moja siostra to robi i jest meeeeeega pyszneNa słono polecam to.Wiem wszystko jest że strasznej białej mąki. Wiem to okropne straszne i źle. Ale super pyszne.Zobacz załącznik 1093543Zobacz załącznik 1093544
Ładna nazwa dla niezdrowego żarcia, nic szczególnegoCo to jest kapsalon [emoji23] [emoji23] [emoji23] nic nie pisze wszystko trzymam w glowie, Szukam inspiracji
Kapsalon - Holenderski fast food
Kapsalon to nic innego jak frytki z mięsem (u mnie drobiowym) zapieczone z serem, a następnie przykryte sałatką. Jest to więc połączenie wszystkiego tego, co chyba każdy z nas lubi od czasu do czasu zjeść.
smakinatalerzu.pl
Zależy czy to Twoja pierwsza paca na etat, jeżeli tak to urlop nabywa się narastająco po każdym miesiącu, jeżeli kolejna to masz z góry 20 albo 26 dni w zależności od stażu pracy.Ej dziewczyny potrzebuje info o urlopach... Jak to jest od nowego roku przysluguje ile tego urlopu ? Czy to nie jest tak ze po przepracownamym miesiacu dopeiro nalezy ci sie dwa dni czy od nowego roku masz tyle i tyle na rok?
Liliana87
Fanka BB :)
A ja zjem każde pierogi uwielbiam ruskie, z pieczarkami i mozarella mogłabym jeść codziennie. Moja babcia robila tez pierogi z twarogiem i miętą. Mój tata je uwielbia i Babcia zawsze dla zięcia robiła. Dawno nie robiłam pierogów. Ale ostatnie jakie robilam to zmielona ugotowaną kasza gryczana, twaróg, podsmazony wędzony boczek i przyprawy do smaku tak przemycalam kasze gryczaną jak jeszczw marek nie chciał jej jesc I mi przypomnialyscie,ze mam chyba jeszcze jakaś kulkę ciasta zamrożoną na pierogi to może kilka ulepieJa pierdogi tylko i wyłącznie z kapustą i grzybami i na to podsmażona cebulką z kiełbaską [emoji7][emoji7] pożre każda ilość [emoji2957]
Gardło i głowa go boli już kilka dni. O lekarzu oczywiście nie chce słyszeć [emoji17].Jakos nie przepadam za ruskimi i wole z miechem A co siwemu jest ?
Ale nie tak hardcorowo [emoji12].No przeciez to ja pierwsza napisalam o Kosciele [emoji14] [emoji14]
Liliana87
Fanka BB :)
No wymiar urlopu Ci się należy na cały rok, ale jak np planujesz sie zwolnić to wyliczają Ci proporcjonalnie. To wychodzi chyba jakoś 2 dni na miesiąc. Jak jesteś nowym pracownikiem w firmie to też musisz to sobie wypracowac i wlasnie tez po przepracowaniu miesiącu Ci się należy. Jak wykorzystasz więcej przez zwolnieniem sie to oni Ci to w świadectwie pracy napiszą. Chyba dobrze napisalam.Dajcie mi rosze info o tych urlopach...
reklama
Od stycznia przysługuje ci 26 dni na cały rok, co innego jakbyś dopiero zaczela pracęEj dziewczyny potrzebuje info o urlopach... Jak to jest od nowego roku przysluguje ile tego urlopu ? Czy to nie jest tak ze po przepracownamym miesiacu dopeiro nalezy ci sie dwa dni czy od nowego roku masz tyle i tyle na rok?
Podziel się: