reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
A sikalas z rana? Może nerwy?

reklama
A co ty tak informacje zbierasz o każdej?[emoji12]. Nie ma bata że jakiś zeszyt prowadzisz[emoji12]. Pewnie każda dzołcha ma swoją stronę i tylko dopisujesz jakieś dane[emoji1]
U mnie nuda z jedzeniem aż do obiadu - na obiad Kapsalona miałam i do tej pory mnie trzyma [emoji39]
Co to jest kapsalon 😂 😂 😂 nic nie pisze wszystko trzymam w glowie, Szukam inspiracji :)

A ja się właśnie biorę za gotowanie pomidorówki na jutro [emoji3] planuje zapodać z grzankami o ile mi się uda je zrobić [emoji2957]
Ja jutro pierogi ruskie robię, bo mnie mąż już zmęczył o nie [emoji17]. Tak mi się nie chce, że szok. Ale mój mężu dziś nie poszedł do pracy bo się od kilku dni źle czuje i mi ugotował, zmielił ziemniaki i twaróg, tak że już nie mam wymówki

Ja jutro pierogi ruskie robię, bo mnie mąż już zmęczył o nie [emoji17]. Tak mi się nie chce, że szok. Ale mój mężu dziś nie poszedł do pracy bo się od kilku dni źle czuje i mi ugotował, zmielił ziemniaki i twaróg, tak że już nie mam wymówki
Jakos nie przepadam za ruskimi i wole z miechem ;) A co siwemu jest ?

Ja pierdogi tylko i wyłącznie z kapustą i grzybami i na to podsmażona cebulką z kiełbaską 😍😍 pożre każda ilość 🤪

reklama
To ja polecę hardcorem... Kościół to dla mnie mafia, najgorsza instytucja świata ogłupiająca ludzi, sprawiająca że dobrzy ludzie cierpią przez brak akceptacji w imię wymysłów bandy hipokrytów w sukienkach. Kościół z wiarą nie ma NIC wspólnego. Jeśli Bóg istnieje to na pewno nie ma go w kościele. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam. Nie oceniam wiary. Uważam ze jest dobra, ale stawiam chrześcijaństwo na równi z każdą inną wiarą świata. To w co wierzymy jest podyktowane głównie miejscem w którym się urodziliśmy. Już jak byłcm mała to się dziwiłam czemu ludzie uważają niekatolików za gorszych.

Widzę że mogę sobie z tobą rękę podać [emoji8]. Ja jak mówię o kościele to tylko kur...wy lecą. I podpisuję się pod Twoimi słowami tylko nie chciałam tego pierwsza pisać[emoji846]. Oczywiście jest pewnie jakiś procent księży z prawdziwego zdarzenia, jednego takiego miałam w szkole średniej i kto wie czy by mnie taki nie nawrócił [emoji848]. Niestety jest ich zbyt mało aby zmienili fałszywe oblicze kościoła [emoji853]
Mam nadzieję, że też się nikt nie obrazi, no bo przecież możemy mieć różne poglądy [emoji846]

Do góry