reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ej dziewczyny potrzebuje info o urlopach... Jak to jest od nowego roku przysluguje ile tego urlopu ? Czy to nie jest tak ze po przepracownamym miesiacu dopeiro nalezy ci sie dwa dni czy od nowego roku masz tyle i tyle na rok?

reklama
Widzę że mogę sobie z tobą rękę podać [emoji8]. Ja jak mówię o kościele to tylko kur...wy lecą. I podpisuję się pod Twoimi słowami tylko nie chciałam tego pierwsza pisać[emoji846]. Oczywiście jest pewnie jakiś procent księży z prawdziwego zdarzenia, jednego takiego miałam w szkole średniej i kto wie czy by mnie taki nie nawrócił [emoji848]. Niestety jest ich zbyt mało aby zmienili fałszywe oblicze kościoła [emoji853]
Mam nadzieję, że też się nikt nie obrazi, no bo przecież możemy mieć różne poglądy [emoji846]
No przeciez to ja pierwsza napisalam o Kosciele :p :p :p

Ja jestem wierząca (w Boga nie w kościół). Uważam, że powinna być spowiedź ogólna - wtedy na pewno byłaby szczera. I szanuję każda inna wiarę, nie licząc "allahow akbarow", bo wiara polegająca na krzywdzeniu innych jest dla mnie nieakceptowalna [emoji1745]

A to co księża robią z kościołem jest po prostu przykre. Bo uważam że chrześcijaństwo ma świetne podstawy (10 przykazań) i gdyby ludzie żyli wg nich byłoby super i wszystkim żyłoby się lepiej. Ale skoro "głowy kościoła" mają 10 przykazań w głębokim poważaniu, to już nic dobrego z tego nie będzie... Tylko to wina ludzi, nie Boga i niestety dużo ludzi tego nie potrafi rozróżnić/podzielić.

I ktoś tu pisał o makaronie z jajkiem. Coś jeszcze się do tego dodaje? Przyprawia to jakoś? Bo brzmi ciekawie [emoji1854]
Bardzo cię za twoje słowa szanuję, wiesz? Jesteś wierząca ale nie tak ślepo jak wielu ludzi, dostrzegasz złe rzeczy w kościele i nie starasz się tego wybielić [emoji8]

Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
Przytulam kochanie [emoji3590]. Ciągle mamy pod górkę [emoji17]

Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
Nie myśl tak! Wiele czynników może mieć na to wpływ. A wiesz jak jest z testami.. czy masz możliwość zrobic bete dla pewności?

reklama
Do góry