reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie myśl tak! Wiele czynników może mieć na to wpływ. A wiesz jak jest z testami.. czy masz możliwość zrobic bete dla pewności?
Teoretycznie miałabym gdzie zrobić ale jutro już nie ma sensu bo wizytę muszę odwołać z samego rana ( chyba ze Ten u góry się zlituje nade mną i dostanę w nocy ten okres) to lece na wizytę o 17:05. A z drugiej strony czuje ze to nie ciąża i wole się nie szwendać po punktach pobrań ... ahhh sama już nie wiem. JAK ŻYĆ JA SIĘ PYTAM?!🤷🏼‍♀️🌸😭

reklama
Niech sie wykuruje albo daj mu piwo podgrzane ;) Nie teraz nie ma zartow wez go jakos podlecz domowymi sposobami ;) Łukasz mowi ze najlepszy jest oklad z mlodych piersi ;)
Piwo wczoraj robił, a teraz właśnie mleko z miodem pijemy. Na oklad z młodych się nie zgodzę bo bym musiała jakąś za włos wytargać[emoji12]. A moje już z deka starawe [emoji23]

Nie;) zmieniłam zdanie i Sobie ugotuje jajeczka na twardo i do tego warzywka;)
Rosolek to ja mogę zjeść na obiad ;)
No to dziś podobne smaki😊u mnie dzisiaj jajko było na śniadanie 😊

Załączniki

• IMG_20200318_080700.jpg
    IMG_20200318_080700.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 61
A nie mozesz poprostu isc na wizyte i wszystko zaczac wziac recepte i czekac na okres?

Mam już estrofem w domu miałam zacząć brać w 2 dc bo teoretycznie termin wizyty to był 6dc ale życie mnie w ciuła zrobiło i nie dostałam wcale. Poprostu ta wizyta miała być żeby dr sprawdziła ci ndimetrium się prawidłowo złuszcza i czy nie ma żadnych torbieli po poprzednim cyklu i boje się ze będzie drama ze przyszłam bez okresu. Normalnie miałabym to gdzies ale oni teraz panikują z tymi wizytami mega je ograniczają a ja jeszcze idę z mężem podpisać zgody do transferu. Także mam rozterki ..

No i dzisiaj nie zadzwonił do mnie embriolog :( a miał dzwonić.....jak jutro do 12-stej nie zadzwoni to ja tam zadzwonię...jutro przecież 6-sta doba...a może nie zadzwonił bo się nie podzieliły :(
Spokojnie jutro zadzwoni na pewno. Czekają na aż wszystkie dotrwają do blastki. Ciesz się ze nie dzwonią bo to znaczy ze zarodki się rozwijają ❤️

Mam już estrofem w domu miałam zacząć brać w 2 dc bo teoretycznie termin wizyty to był 6dc ale życie mnie w ciuła zrobiło i nie dostałam wcale. Poprostu ta wizyta miała być żeby dr sprawdziła ci ndimetrium się prawidłowo złuszcza i czy nie ma żadnych torbieli po poprzednim cyklu i boje się ze będzie drama ze przyszłam bez okresu. Normalnie miałabym to gdzies ale oni teraz panikują z tymi wizytami mega je ograniczają a ja jeszcze idę z mężem podpisać zgody do transferu. Także mam rozterki ..
JA bym normalnie poszla i nie odwolala wizyty ;) Tym bardziej ze jeszcze nie masz okresu to nich ci sprawdza co sie dzieje... Ja czasami w okres musialm isci i szlam od tego sa ;) Idz normalnie ;)

reklama
Do góry