reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie myśl tak! Wiele czynników może mieć na to wpływ. A wiesz jak jest z testami.. czy masz możliwość zrobic bete dla pewności?
Teoretycznie miałabym gdzie zrobić ale jutro już nie ma sensu bo wizytę muszę odwołać z samego rana ( chyba ze Ten u góry się zlituje nade mną i dostanę w nocy ten okres) to lece na wizytę o 17:05. A z drugiej strony czuje ze to nie ciąża i wole się nie szwendać po punktach pobrań ... ahhh sama już nie wiem. JAK ŻYĆ JA SIĘ PYTAM?!🤷🏼‍♀️🌸😭

reklama
Niech sie wykuruje albo daj mu piwo podgrzane ;) Nie teraz nie ma zartow wez go jakos podlecz domowymi sposobami ;) Łukasz mowi ze najlepszy jest oklad z mlodych piersi ;)
Piwo wczoraj robił, a teraz właśnie mleko z miodem pijemy. Na oklad z młodych się nie zgodzę bo bym musiała jakąś za włos wytargać[emoji12]. A moje już z deka starawe [emoji23]

Nie;) zmieniłam zdanie i Sobie ugotuje jajeczka na twardo i do tego warzywka;)
Rosolek to ja mogę zjeść na obiad ;)
No to dziś podobne smaki😊u mnie dzisiaj jajko było na śniadanie 😊

Załączniki

• IMG_20200318_080700.jpg
    IMG_20200318_080700.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 64
A nie mozesz poprostu isc na wizyte i wszystko zaczac wziac recepte i czekac na okres?

Mam już estrofem w domu miałam zacząć brać w 2 dc bo teoretycznie termin wizyty to był 6dc ale życie mnie w ciuła zrobiło i nie dostałam wcale. Poprostu ta wizyta miała być żeby dr sprawdziła ci ndimetrium się prawidłowo złuszcza i czy nie ma żadnych torbieli po poprzednim cyklu i boje się ze będzie drama ze przyszłam bez okresu. Normalnie miałabym to gdzies ale oni teraz panikują z tymi wizytami mega je ograniczają a ja jeszcze idę z mężem podpisać zgody do transferu. Także mam rozterki ..

No i dzisiaj nie zadzwonił do mnie embriolog :( a miał dzwonić.....jak jutro do 12-stej nie zadzwoni to ja tam zadzwonię...jutro przecież 6-sta doba...a może nie zadzwonił bo się nie podzieliły :(
Spokojnie jutro zadzwoni na pewno. Czekają na aż wszystkie dotrwają do blastki. Ciesz się ze nie dzwonią bo to znaczy ze zarodki się rozwijają ❤️

Mam już estrofem w domu miałam zacząć brać w 2 dc bo teoretycznie termin wizyty to był 6dc ale życie mnie w ciuła zrobiło i nie dostałam wcale. Poprostu ta wizyta miała być żeby dr sprawdziła ci ndimetrium się prawidłowo złuszcza i czy nie ma żadnych torbieli po poprzednim cyklu i boje się ze będzie drama ze przyszłam bez okresu. Normalnie miałabym to gdzies ale oni teraz panikują z tymi wizytami mega je ograniczają a ja jeszcze idę z mężem podpisać zgody do transferu. Także mam rozterki ..
JA bym normalnie poszla i nie odwolala wizyty ;) Tym bardziej ze jeszcze nie masz okresu to nich ci sprawdza co sie dzieje... Ja czasami w okres musialm isci i szlam od tego sa ;) Idz normalnie ;)

reklama
Do góry