reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...

reklama
Tylko soli do smaku. Ja tak zawsze robie;) u nas zawsze się tak w domu robiło. Najlepszy jest wiadomo swojski makaron jak zostanie, wtedy na patelnię, jajeczka. Taki podsmażony z az sie tak zarumieni skórka;)
Pewnie jak busie dodało jakis czosnek, bazylię, oregano to też bylby dobry No ale już inny smak ;)

Ooo... Dziękuję Ci bardzo ! Na pewno spróbuję ☺️

Dziewczynki 5 dzień nie ma miesiączki ... test oczywiście negatywny nie miałam nawet złudzeń. jutro mam wizytę. Miałam się zgłosić między 2 a 5 dniem cyklu ... mam dość. Wizytę muszę odwołać. Transferu nie będzie na pewno a ja już nie mam siły.
Gdy wszystko idzie nie tak to zawsze mam myśli ze moze nie jest mi pisane zostać mamą ...
Poczekaj , może dostaniesz jeszcze jutro rano. Ja ostatnio tak miałam :)

Ty sie nie smiej tylko sie przyznaj co ty dzis zjadlas ;)
A co ty tak informacje zbierasz o każdej?[emoji12]. Nie ma bata że jakiś zeszyt prowadzisz[emoji12]. Pewnie każda dzołcha ma swoją stronę i tylko dopisujesz jakieś dane[emoji1]
U mnie nuda z jedzeniem aż do obiadu - na obiad Kapsalona miałam i do tej pory mnie trzyma [emoji39]

reklama
Powiem tak, jak dla mnie to na 90 procent biochemiczna.. Skoro byla dwa to jest mala sana ze ten drugi sie bardzo pozno implantowal ale przyrost o 10 jednostek miedzy 8 a 10 dpt nie date za duzych zludzen, choc pewnie jakas teorytyczna szansa ze ruszy jeszcze jest.. Gdyby to byla more wyniki pewnie nastawialabym sie raczej na porazke
Niestety od piewszej bety mialam takie zdanie ;( chociaz tez sie ludze ze ten drugi ja zaniza...

Do góry