Ruda08
Fanka BB :)
Wygrałaś, jutro robięZe slonego nie robiłam. Ale przepis jest super u nas schodzą błyskiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygrałaś, jutro robięZe slonego nie robiłam. Ale przepis jest super u nas schodzą błyskiem
Wygrałaś, jutro robię [emoji7]
Jedź bialko i dbaj o siebie [emoji8]A wiesz ze ja mam jogurtownice w domu i nic w niej nie robie Ja bardzo lubie jogurciki owoce lesne ale staram sie nie jadac ich czesto teraz jem poprostu duzo bialka ze wzgledu na to ze mam napewno hiperke
znasz tylko nie jeszI bułek nie znasz?
Nie w 5 ta pierwsza beta byla w 6 dniuBazylka zawsze o Adusi pamieta Beta w 5 dpt dwóch blastek - 16 nie cale, za trzy dni - 48 i po dwoch kolejnych dniach 58...
A ty to taka waleczna jestes Jak Monica z PrzyjaciólWygrałaś, jutro robię
Wiem wszystko jest że strasznej białej mąki. Wiem to okropne straszne i źle. Ale super pyszne.Wygrałaś, jutro robię [emoji7]
znasz tylko nie jesz [emoji16] [emoji16] [emoji16]
A ty to taka waleczna jestes Jak Monica z Przyjaciól