reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem wierząca (w Boga nie w kościół). Uważam, że powinna być spowiedź ogólna - wtedy na pewno byłaby szczera. I szanuję każda inna wiarę, nie licząc "allahow akbarow", bo wiara polegająca na krzywdzeniu innych jest dla mnie nieakceptowalna [emoji1745]

A to co księża robią z kościołem jest po prostu przykre. Bo uważam że chrześcijaństwo ma świetne podstawy (10 przykazań) i gdyby ludzie żyli wg nich byłoby super i wszystkim żyłoby się lepiej. Ale skoro "głowy kościoła" mają 10 przykazań w głębokim poważaniu, to już nic dobrego z tego nie będzie... Tylko to wina ludzi, nie Boga i niestety dużo ludzi tego nie potrafi rozróżnić/podzielić.

I ktoś tu pisał o makaronie z jajkiem. Coś jeszcze się do tego dodaje? Przyprawia to jakoś? Bo brzmi ciekawie [emoji1854]
Tylko soli do smaku. Ja tak zawsze robie;) u nas zawsze się tak w domu robiło. Najlepszy jest wiadomo swojski makaron jak zostanie, wtedy na patelnię, jajeczka. Taki podsmażony z az sie tak zarumieni skórka;)
Pewnie jak busie dodało jakis czosnek, bazylię, oregano to też bylby dobry No ale już inny smak ;)

Bazylka zawsze o Adusi pamieta ;) Beta w 5 dpt dwóch blastek - 16 nie cale, za trzy dni - 48 i po dwoch kolejnych dniach 58...
Powiem tak, jak dla mnie to na 90 procent biochemiczna.. Skoro byla dwa to jest mala sana ze ten drugi sie bardzo pozno implantowal ale przyrost o 10 jednostek miedzy 8 a 10 dpt nie date za duzych zludzen, choc pewnie jakas teorytyczna szansa ze ruszy jeszcze jest.. Gdyby to byla more wyniki pewnie nastawialabym sie raczej na porazke

reklama
Do góry