reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 gratuluję! Bardzo się cieszę! Słodkie, śliczne maleństwo [emoji3590] niech tylko zdrowo rośnie a mamusia niej dba o siebie że zdwojoną siła [emoji3590] teraz już tylko lepiej będzie [emoji8][emoji8][emoji8]

U nas też wariactwo. Chciałam kupić suchary do ciasta. Nigdzie nawet jednej paczki. W sklepach armagedon gorszy niż przed świętami.

Dziś mi babka w Biedronce gadała żeby robić zapasy bo większość pracowników ma dzieci i od poniedziałku będzie musieli brać opiekę skoro szkoły i przedszkola zamykają więc niedługo nawet sklepy pozamykają [emoji21] no ociuleli...
No wlasnie siostra weszła do biedronki, mówi ludzi w ciul, koszyki pełne A na półkach pusto. Poszaleli Ci ludzie.
No a na dzieci opiekuńczy to chyba tylko do 8 roku życia sie należy.. Chyba, ze będą brac urlopy.. I to jest właśnie to. Media rozsiewaja panike A ludzie na nią podatni i tak się dzieje..

reklama
Kurczę no sama już nie wiem.W wiosce obok pani która leży w szpitalu z wirusem korona....pracowała w przychodni. Zamknięto szkoły przecież tyle ludzi mogła zarazić A szkoła to jednak duże zbiorowiska.Co ja nie jestem panikara naprawdę zaczynam się martwić o syna bo śpi z gorączka takie glupie nie glupie ale się martwie
Ja pracuje w szpitalu i ludzie byli na kwarantannie u nas. I szczerze nikt nie panikuje. No ale każdy robi tak jak uważa ;)

Cmi mnie ale chyba mniej. Potrafiło mnie cmic caly czas A teraz coś tam poczuje na chwilę i spokoj. Od wczoraj tak mnie mniej wlasnie pobolewa. Ja z mety już zaszłam dawno. On mi kazał odstawic na wizycie pexherzykowej ale ja jeszcze 2 tyg bralam. Ostatni tydzień to bralam co drugi dzien i przestałam. Jemu sie oczywiscie nie przyznalam;)
A estrofem tez odstawilas prawda?
U mnie wyszla watpliwa glukoza jeszcze wiec ta meta mam nadzieję też pomaga i mnie chroni. Tez nie chce jej brac cala ciążę więc trzeba schodzic. A ze brałam przed ciążą taka duza dawke to musze to robic powoli:)

Kochana ja pierwszy raz heparyne wzięłam przy udanym transferze kiedy w wynikach wyszło wszystko ok, dopiero teraz zbadalam Pai i wyszła heterozygota. Ale heparyne warto włączyć na okolo 3 dni przed transferem tak czy siak, tak mój gin zawsze robi, nawet jak nie było żadnych wskazań. Ona u Ciebie myślę że działa bo do implantacji dochodzi a nie miałaś poronienia na dalszym etapie więc przyczyna może być zupełnie inna.
A napiszesz mi co warto u mnie zbadac? Po stymulacji bym zbadala poza kir.. moze jeszcze zdaze przed transferem... Moj Radwan mi napisalGratuluje rzadko spotykany piekny wynik... A ja juz wyspeilam oczywiscie recepte na heparyne i acard ;/

Ja juz po wizycie. Zjadłam już zupkę i wpierdzielilam ciacho a teraz boje się wstać i pojsc na pkp...
Wszystko jest dobrze ! Wszystkie wymiary i parametry prawidłowe jak na 10 tydz;)
Moja fasolka sie ruszala, tymi kuleczkami niby rączkami i nóżkami;) plamienia powinny ustąpić w przeciągu tugodbia- dwóch. Dziś sam widział i mowil,ze to taka wydzielona normalna z szyjki. Nie widzi żadnego krwiaka A to co jest to coś tam normalnego od łożyska. Acardu i heparyny dalej nie. Powiedział,ze to się daje profilaktycznie mimo mutacji. Że 80% kobiet ma i o tym nie wie. Te leki mogą pomóc na początku w zagniezdzaniu z na rozwój dziecka nie mają wpływu jak widać u mnie. A skoro są plamienia i krwawienia to trzeba je zniwelować. Że lekarze daja bo oni mają raka wiedze na papierze i kusza tak postępować A badań nie ma czy to ma wpływ na poronienie. Mam sie nie martwić. Od jutra przez 3 tyg bede schodzila e encortonu. Kolejna wizyta 30 marca i wtedy zobaczy wyniki i bedzie schodził z reszty lekow. Bo już łożysko samo produkuje. Progesteron 50- bardzo ładny. Serduszko 165;) dal zwolnienie. Jeszcze dobre 2 tyg mam leżeć. Oszczędzać sie. Zero o wysilku, seksu, gorących kąpieli. W aptece zostawiłam 500 zł.. Zobacz załącznik 1090201
Cudownie 😍

Ty sie dupo ciesz,ze jesteś zdrowa! I tak Ci włączy heparynę profilaktycznie! Będziesz w ciąży A na stare lata nie będziesz się martwiła,ze Ci jakis udar grozi. To musi byc odpowiedni zarodek w odpowiednim czasie. Przygotowujesz się pod każdym względem i teraz już musi byc dobrze.
dziekuje 😭 😭 😭 😭 😭 znowu sie poryczalam jak mi tak napialas az mam ciary na rekach :-) :):-) :):-) :) chyba przestane malowac rzesy bo ciagle rozmazana chodze 😂😂😂 teraz czekam na estriadol ;) mam nadziej ze bedzie juz ladny ;) bo znowu sie boje ;) ah ile to nas wszystkich kosztuje zdrowia...

Kurczę no sama już nie wiem.W wiosce obok pani która leży w szpitalu z wirusem korona....pracowała w przychodni. Zamknięto szkoły przecież tyle ludzi mogła zarazić A szkoła to jednak duże zbiorowiska.Co ja nie jestem panikara naprawdę zaczynam się martwić o syna bo śpi z gorączka takie glupie nie glupie ale się martwie
Ja tez byłam w miarę spokojna, dopóki mnie w zeszła sobotę koleżanka Japonka nie nastrachala, a poza tym wodząc co się dzieje, tez zaczynam się martwić 😕

reklama
Znalazlam moje wyniki. One byly robione dawno i powinnam je powtorzyc ale po tych wynikach dostalam 3x850. Wczesniej bralam 2x500.
Insulina na czczo 16.3
po1h 133
Po 2 160
A Twoje wyniki hak wygladaja?

to ty 3 x 850 dziennie bierzesz tj 2500 dziennie :o:o:o😂😂😂😂😂 ja pierdziele ja tylko 1000 a wyniki mialam gorsze od twoich nz czczo 13, p 1h 140 po 2h 170

Moze powinnam zwiekszyc dawke ? Chociaz teraz to juz i tak za pozno... Ku...wa moglam wieksza dawke brac 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Do góry