reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Słyszałam dzisiaj w radio ze Polska nie chce dopuścić do tego zeby liczba zachorowań była tak wysoka jak w innych państwach . W Holandii jest ok 400 osób zarażonych i szkoły otwarte . A Polska już zamyka szkoły , wszystkie granica maja kontrole temperatur itd
Tylko czy te 2 tyg coś dadzą ???!

reklama
Ja pier....le!!!!!!!!!!!!!!!! Przyszedl moj wynik tego zespolu i sie wkur....lam nooooo cholera!!!!
Pol roku temu wynik byl watpliwy 12, 5 a dzisiaj jest tylko 2!!!!!!! A tak chcialam miec ten zespol zeby cos zmienic 😭😭😭😭😭😭 Jak to mozliwe ze az tak sie poprawily te wyniki ? @Aduś16 no dobrze ja to czytam ? Co bym ku..wwwwaaaa nie zbadala to wyniki az za dobre... a ciazy brak ;(

Załączniki

• 20200311_131157.jpg
    20200311_131157.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 59
Aaaaaa[emoji173][emoji173][emoji173] uwielbiam takie wiadomości[emoji4][emoji4] jest pięknie[emoji4][emoji4] a powiedz dalej cos Cie cmi? Bo ja już nic takiego nie czuje. @Artemida90 a Ciebie?
A z mety kiedy bedziesz schodzic? Ja juz zeszlam z 3 tabletek na 2. Mysle ze do konca 1trymestru zejde na 1.
Cmi mnie ale chyba mniej. Potrafiło mnie cmic caly czas A teraz coś tam poczuje na chwilę i spokoj. Od wczoraj tak mnie mniej wlasnie pobolewa. Ja z mety już zaszłam dawno. On mi kazał odstawic na wizycie pexherzykowej ale ja jeszcze 2 tyg bralam. Ostatni tydzień to bralam co drugi dzien i przestałam. Jemu sie oczywiscie nie przyznalam;)

Ja pier....le!!!!!!!!!!!!!!!! Przyszedl moj wynik tego zespolu i sie wkur....lam nooooo cholera!!!!
Pol roku temu wynik byl watpliwy 12, 5 a dzisiaj jest tylko 2!!!!!!! A tak chcialam miec ten zespol zeby cos zmienic 😭😭😭😭😭😭 Jak to mozliwe ze az tak sie poprawily te wyniki ? @Aduś16 no dobrze ja to czytam ? Co bym ku..wwwwaaaa nie zbadala to wyniki az za dobre... a ciazy brak ;(
Kochana poziom przeciwciał się zmienia, robiłaś je jeszcze przed IVF czy jakos po biochemicznej ?
Lepiej jak ich teraz nie masz niż miały by być, serio.. Pozatym są jeszcze inne immunologiczne badania które zleca Pasnik lub inni immunologii których chyba nie robiłaś, więc teoretycznie tam mogłoby się coś znaleźć no ale tak można gdybac..

Dopiero tearz się chwalisz ? Dawaj namiary [emoji16][emoji2957]
Musicie popytać w centrach, w esotiqu, trimphie itd bo oni często im robia kursy. Ja poszłam do esotiqu wlasnie i mi babka dobrala. Tam są droższe ale fajne staniki. Tylko kupilam trzy jakos w czerwcu potem wyszła IO, schudłam prawie 8kg i teraz staniki za duże w szufladzie [emoji85]

Kochana poziom przeciwciał się zmienia, robiłaś je jeszcze przed IVF czy jakos po biochemicznej ?
Lepiej jak ich teraz nie masz niż miały by być, serio.. Pozatym są jeszcze inne immunologiczne badania które zleca Pasnik lub inni immunologii których chyba nie robiłaś, więc teoretycznie tam mogłoby się coś znaleźć no ale tak można gdybac..
Robilam je miesiac po nieudanych dwoch transferach... Nie moge sie teraz dostac do Pasnika a i w trakcie stymulacji nie moge chyba robic badan... To chyba to moje bieganie tak zmienilo te wyniki... Czyli co bez sensu brac heparyne i dopiero w dzien transferu tak?

reklama
Cyrk to byl we Wloszech jak w trakcie kwarantanny ludzie ja objęci lazili samo pas i teraz mają cały kraj sparaliżowany... Także śmiać się można ale to już jest śmieszne dla coraz mniejszej liczby ludzi, na pewno nie dla tych co mają świadomość konsekwencji nie tylko tych zdrowotnych. U mnie kilkaset osób zarażonych i jest wydana spec ustawa która w każdej chwili może zostać wdrożona w życie .
Jak oglądacie rozne seriale na Netflixie to polecam obejrzeć dokument sprzed ponad roku Pandemia kiedy nikt nie pomyslal że taka corona zapanuje, stworzony przez ekspertów i naukowców ktorzy jeżdżą po świecie w celu opracowania uniwersalnej szczepionki na wirusy i jest ten dokument niepokojący i trochę przewidujący że prędzej czy później będzie problem
Ogladalam ;) Wlasnie mowili w wiadomosciach ze we wloszech szkoly pozamykane a dzieciaki chodzily po clubach i restauracjach i sie roznioslo ;(

Do góry