reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Liliana87 gratuluję! Bardzo się cieszę! Słodkie, śliczne maleństwo [emoji3590] niech tylko zdrowo rośnie a mamusia niej dba o siebie że zdwojoną siła [emoji3590] teraz już tylko lepiej będzie [emoji8][emoji8][emoji8]

U nas też wariactwo. Chciałam kupić suchary do ciasta. Nigdzie nawet jednej paczki. W sklepach armagedon gorszy niż przed świętami.

Dziś mi babka w Biedronce gadała żeby robić zapasy bo większość pracowników ma dzieci i od poniedziałku będzie musieli brać opiekę skoro szkoły i przedszkola zamykają więc niedługo nawet sklepy pozamykają [emoji21] no ociuleli...
No wlasnie siostra weszła do biedronki, mówi ludzi w ciul, koszyki pełne A na półkach pusto. Poszaleli Ci ludzie.
No a na dzieci opiekuńczy to chyba tylko do 8 roku życia sie należy.. Chyba, ze będą brac urlopy.. I to jest właśnie to. Media rozsiewaja panike A ludzie na nią podatni i tak się dzieje..

reklama
Kurczę no sama już nie wiem.W wiosce obok pani która leży w szpitalu z wirusem korona....pracowała w przychodni. Zamknięto szkoły przecież tyle ludzi mogła zarazić A szkoła to jednak duże zbiorowiska.Co ja nie jestem panikara naprawdę zaczynam się martwić o syna bo śpi z gorączka takie glupie nie glupie ale się martwie
Ja pracuje w szpitalu i ludzie byli na kwarantannie u nas. I szczerze nikt nie panikuje. No ale każdy robi tak jak uważa ;)

Cmi mnie ale chyba mniej. Potrafiło mnie cmic caly czas A teraz coś tam poczuje na chwilę i spokoj. Od wczoraj tak mnie mniej wlasnie pobolewa. Ja z mety już zaszłam dawno. On mi kazał odstawic na wizycie pexherzykowej ale ja jeszcze 2 tyg bralam. Ostatni tydzień to bralam co drugi dzien i przestałam. Jemu sie oczywiscie nie przyznalam;)
A estrofem tez odstawilas prawda?
U mnie wyszla watpliwa glukoza jeszcze wiec ta meta mam nadzieję też pomaga i mnie chroni. Tez nie chce jej brac cala ciążę więc trzeba schodzic. A ze brałam przed ciążą taka duza dawke to musze to robic powoli:)

Kochana ja pierwszy raz heparyne wzięłam przy udanym transferze kiedy w wynikach wyszło wszystko ok, dopiero teraz zbadalam Pai i wyszła heterozygota. Ale heparyne warto włączyć na okolo 3 dni przed transferem tak czy siak, tak mój gin zawsze robi, nawet jak nie było żadnych wskazań. Ona u Ciebie myślę że działa bo do implantacji dochodzi a nie miałaś poronienia na dalszym etapie więc przyczyna może być zupełnie inna.
A napiszesz mi co warto u mnie zbadac? Po stymulacji bym zbadala poza kir.. moze jeszcze zdaze przed transferem... Moj Radwan mi napisalGratuluje rzadko spotykany piekny wynik... A ja juz wyspeilam oczywiscie recepte na heparyne i acard ;/

Ja juz po wizycie. Zjadłam już zupkę i wpierdzielilam ciacho a teraz boje się wstać i pojsc na pkp...
Wszystko jest dobrze ! Wszystkie wymiary i parametry prawidłowe jak na 10 tydz;)
Moja fasolka sie ruszala, tymi kuleczkami niby rączkami i nóżkami;) plamienia powinny ustąpić w przeciągu tugodbia- dwóch. Dziś sam widział i mowil,ze to taka wydzielona normalna z szyjki. Nie widzi żadnego krwiaka A to co jest to coś tam normalnego od łożyska. Acardu i heparyny dalej nie. Powiedział,ze to się daje profilaktycznie mimo mutacji. Że 80% kobiet ma i o tym nie wie. Te leki mogą pomóc na początku w zagniezdzaniu z na rozwój dziecka nie mają wpływu jak widać u mnie. A skoro są plamienia i krwawienia to trzeba je zniwelować. Że lekarze daja bo oni mają raka wiedze na papierze i kusza tak postępować A badań nie ma czy to ma wpływ na poronienie. Mam sie nie martwić. Od jutra przez 3 tyg bede schodzila e encortonu. Kolejna wizyta 30 marca i wtedy zobaczy wyniki i bedzie schodził z reszty lekow. Bo już łożysko samo produkuje. Progesteron 50- bardzo ładny. Serduszko 165;) dal zwolnienie. Jeszcze dobre 2 tyg mam leżeć. Oszczędzać sie. Zero o wysilku, seksu, gorących kąpieli. W aptece zostawiłam 500 zł.. Zobacz załącznik 1090201
Cudownie 😍

Ty sie dupo ciesz,ze jesteś zdrowa! I tak Ci włączy heparynę profilaktycznie! Będziesz w ciąży A na stare lata nie będziesz się martwiła,ze Ci jakis udar grozi. To musi byc odpowiedni zarodek w odpowiednim czasie. Przygotowujesz się pod każdym względem i teraz już musi byc dobrze.
dziekuje 😭 😭 😭 😭 😭 znowu sie poryczalam jak mi tak napialas az mam ciary na rekach :-) :):-) :):-) :) chyba przestane malowac rzesy bo ciagle rozmazana chodze 😂😂😂 teraz czekam na estriadol ;) mam nadziej ze bedzie juz ladny ;) bo znowu sie boje ;) ah ile to nas wszystkich kosztuje zdrowia...

Kurczę no sama już nie wiem.W wiosce obok pani która leży w szpitalu z wirusem korona....pracowała w przychodni. Zamknięto szkoły przecież tyle ludzi mogła zarazić A szkoła to jednak duże zbiorowiska.Co ja nie jestem panikara naprawdę zaczynam się martwić o syna bo śpi z gorączka takie glupie nie glupie ale się martwie
Ja tez byłam w miarę spokojna, dopóki mnie w zeszła sobotę koleżanka Japonka nie nastrachala, a poza tym wodząc co się dzieje, tez zaczynam się martwić 😕

reklama
Znalazlam moje wyniki. One byly robione dawno i powinnam je powtorzyc ale po tych wynikach dostalam 3x850. Wczesniej bralam 2x500.
Insulina na czczo 16.3
po1h 133
Po 2 160
A Twoje wyniki hak wygladaja?

to ty 3 x 850 dziennie bierzesz tj 2500 dziennie :o:o:o😂😂😂😂😂 ja pierdziele ja tylko 1000 a wyniki mialam gorsze od twoich nz czczo 13, p 1h 140 po 2h 170

Moze powinnam zwiekszyc dawke ? Chociaz teraz to juz i tak za pozno... Ku...wa moglam wieksza dawke brac 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Do góry