reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A napiszesz mi co warto u mnie zbadac? Po stymulacji bym zbadala poza kir.. moze jeszcze zdaze przed transferem... Moj Radwan mi napisalGratuluje rzadko spotykany piekny wynik... A ja juz wyspeilam oczywiscie recepte na heparyne i acard ;/
To taki standardowy pakiet ANA, ASA, IMK i cytokiny.. a dlaczego KIR nie chcesz ?

reklama
Słyszałam dzisiaj w radio ze Polska nie chce dopuścić do tego zeby liczba zachorowań była tak wysoka jak w innych państwach . W Holandii jest ok 400 osób zarażonych i szkoły otwarte . A Polska już zamyka szkoły , wszystkie granica maja kontrole temperatur itd
Ja chciałam pojechać na kilka dni do Pl i nici z tego, bo nie wiem czy wrócę, czy nie będę musiała być w obowiązkowej kwarantannie... ehhhh 😕

A estrofem tez odstawilas prawda?
U mnie wyszla watpliwa glukoza jeszcze wiec ta meta mam nadzieję też pomaga i mnie chroni. Tez nie chce jej brac cala ciążę więc trzeba schodzic. A ze brałam przed ciążą taka duza dawke to musze to robic powoli:)
Nie. Estrofem ciagle biore 2x1 dopochwowo. Dalej kazal tak brac.
No tak, Ty masz sporą dawkę. Ja na początku mialam 1x750 XR A potem 1x500 XR. Czyli malutka dawka. Cukier mi wyszedł ostatnio ok. Więc tak jak planujesz , powoli sobie schodz zeby cukrzycy sie nie nabawic;)

dziekuje [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] znowu sie poryczalam jak mi tak napialas az mam ciary na rekach :-) :):-) :):-) :) chyba przestane malowac rzesy bo ciagle rozmazana chodze [emoji23][emoji23][emoji23] teraz czekam na estriadol ;) mam nadziej ze bedzie juz ladny ;) bo znowu sie boje ;) ah ile to nas wszystkich kosztuje zdrowia...
Kosztuje, ja wiem. A kto wie co nam na starość po tych wszystkich lekach wyjdzie.. Ale pamiętaj. Stres nam nie pomaga;)
Teściowa Ci kupiła tam na targach (procz tej watrobianki) jakies jajka, tasiemki... No ja pamiętam, ze nie dalas zdjęć A miałaś dac.. No, ale, kupiła. To teraz masz czas coś sobie na święta przyszykowac. Glowe musisz czymś zająć. Plan masz ułożony, nic nie zmienisz, wszystko pięknie, ładnie. Ja czuję sukces ;)

to ty 3 x 850 dziennie bierzesz tj 2500 dziennie :o:o:o[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja pierdziele ja tylko 1000 a wyniki mialam gorsze od twoich nz czczo 13, p 1h 140 po 2h 170

Moze powinnam zwiekszyc dawke ? Chociaz teraz to juz i tak za pozno... Ku...wa moglam wieksza dawke brac [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Bazylka, uspokój się proszę.. to nie tylko od mety zależy jakie beda jaja!

reklama
Kosztuje, ja wiem. A kto wie co nam na starość po tych wszystkich lekach wyjdzie.. Ale pamiętaj. Stres nam nie pomaga;)
Teściowa Ci kupiła tam na targach (procz tej watrobianki) jakies jajka, tasiemki... No ja pamiętam, ze nie dalas zdjęć A miałaś dac.. No, ale, kupiła. To teraz masz czas coś sobie na święta przyszykowac. Glowe musisz czymś zająć. Plan masz ułożony, nic nie zmienisz, wszystko pięknie, ładnie. Ja czuję sukces ;)
Tak wstawie zdjecie moze dzisiaj wieczorkiem bo narazie mam czas tylko na panike i rozklejanie sie ;)

Do góry