reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A napiszesz mi co warto u mnie zbadac? Po stymulacji bym zbadala poza kir.. moze jeszcze zdaze przed transferem... Moj Radwan mi napisalGratuluje rzadko spotykany piekny wynik... A ja juz wyspeilam oczywiscie recepte na heparyne i acard ;/
To taki standardowy pakiet ANA, ASA, IMK i cytokiny.. a dlaczego KIR nie chcesz ?

reklama
Słyszałam dzisiaj w radio ze Polska nie chce dopuścić do tego zeby liczba zachorowań była tak wysoka jak w innych państwach . W Holandii jest ok 400 osób zarażonych i szkoły otwarte . A Polska już zamyka szkoły , wszystkie granica maja kontrole temperatur itd
Ja chciałam pojechać na kilka dni do Pl i nici z tego, bo nie wiem czy wrócę, czy nie będę musiała być w obowiązkowej kwarantannie... ehhhh 😕

A estrofem tez odstawilas prawda?
U mnie wyszla watpliwa glukoza jeszcze wiec ta meta mam nadzieję też pomaga i mnie chroni. Tez nie chce jej brac cala ciążę więc trzeba schodzic. A ze brałam przed ciążą taka duza dawke to musze to robic powoli:)
Nie. Estrofem ciagle biore 2x1 dopochwowo. Dalej kazal tak brac.
No tak, Ty masz sporą dawkę. Ja na początku mialam 1x750 XR A potem 1x500 XR. Czyli malutka dawka. Cukier mi wyszedł ostatnio ok. Więc tak jak planujesz , powoli sobie schodz zeby cukrzycy sie nie nabawic;)

dziekuje [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] znowu sie poryczalam jak mi tak napialas az mam ciary na rekach :-) :):-) :):-) :) chyba przestane malowac rzesy bo ciagle rozmazana chodze [emoji23][emoji23][emoji23] teraz czekam na estriadol ;) mam nadziej ze bedzie juz ladny ;) bo znowu sie boje ;) ah ile to nas wszystkich kosztuje zdrowia...
Kosztuje, ja wiem. A kto wie co nam na starość po tych wszystkich lekach wyjdzie.. Ale pamiętaj. Stres nam nie pomaga;)
Teściowa Ci kupiła tam na targach (procz tej watrobianki) jakies jajka, tasiemki... No ja pamiętam, ze nie dalas zdjęć A miałaś dac.. No, ale, kupiła. To teraz masz czas coś sobie na święta przyszykowac. Glowe musisz czymś zająć. Plan masz ułożony, nic nie zmienisz, wszystko pięknie, ładnie. Ja czuję sukces ;)

to ty 3 x 850 dziennie bierzesz tj 2500 dziennie :o:o:o[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ja pierdziele ja tylko 1000 a wyniki mialam gorsze od twoich nz czczo 13, p 1h 140 po 2h 170

Moze powinnam zwiekszyc dawke ? Chociaz teraz to juz i tak za pozno... Ku...wa moglam wieksza dawke brac [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Bazylka, uspokój się proszę.. to nie tylko od mety zależy jakie beda jaja!

reklama
Kosztuje, ja wiem. A kto wie co nam na starość po tych wszystkich lekach wyjdzie.. Ale pamiętaj. Stres nam nie pomaga;)
Teściowa Ci kupiła tam na targach (procz tej watrobianki) jakies jajka, tasiemki... No ja pamiętam, ze nie dalas zdjęć A miałaś dac.. No, ale, kupiła. To teraz masz czas coś sobie na święta przyszykowac. Glowe musisz czymś zająć. Plan masz ułożony, nic nie zmienisz, wszystko pięknie, ładnie. Ja czuję sukces ;)
Tak wstawie zdjecie moze dzisiaj wieczorkiem bo narazie mam czas tylko na panike i rozklejanie sie ;)

Do góry