NadziejaJest
Fanka BB :)
850.To jaka ty masz dawke mety?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
850.To jaka ty masz dawke mety?
Oj, jak ja to rozumiem. Takiego strachu i paniki jak dzis jeszcze nie mialam. Obudziłam się o 2.. Mój kot cala noc nie przyszedł do mnie spać.. do swojego łóżeczka. Nic. W ogóle. A tego nie robi. Już sobie nawkrecalam,ze cos wyczuwa. Do tego tydzien temu mialam progesteron 53 A wczoraj 50.. Już sobie wkrecilam,ze spada.. Obudziłam się i nic mnie nie bolało ani nie mialam mdłości.. zaczelam panikowac. Chyba też panika,ze pociąg się opóźni. Nie wiem.. i teraz wiem,ze do 30 będę znow na takiej czujce..Mnie czasem cmi, np dzisiaj delikatnie coś czuje. Dziś mam płaczliwy dzień [emoji22][emoji22] ciagle chlipie [emoji27][emoji27]
Za chwile jadę do pracy. Podczytuje was ale nie mam co pisac, a nie chce pisac o wiecznym strachu i nerwach.
Jacie [emoji173] podwójny CUD [emoji173]Hej. Ja dziś miałam usg. Widziałam dwa pulsujące serduszka. Najpiękniejszy widok na świecie [emoji7][emoji7]
Kochana ja pierwszy raz heparyne wzięłam przy udanym transferze kiedy w wynikach wyszło wszystko ok, dopiero teraz zbadalam Pai i wyszła heterozygota. Ale heparyne warto włączyć na okolo 3 dni przed transferem tak czy siak, tak mój gin zawsze robi, nawet jak nie było żadnych wskazań. Ona u Ciebie myślę że działa bo do implantacji dochodzi a nie miałaś poronienia na dalszym etapie więc przyczyna może być zupełnie inna.Robilam je miesiac po nieudanych dwoch transferach... Nie moge sie teraz dostac do Pasnika a i w trakcie stymulacji nie moge chyba robic badan... To chyba to moje bieganie tak zmienilo te wyniki... Czyli co bez sensu brac heparyne i dopiero w dzien transferu tak?
ja biore 1000 i mam to w jednej tabletce...
No i to był właśnie cyrk.. Niestety taka niefrasobliwosc ich wiele będzie kosztować.Ogladalam Wlasnie mowili w wiadomosciach ze we wloszech szkoly pozamykane a dzieciaki chodzily po clubach i restauracjach i sie roznioslo ;(
Ty sie dupo ciesz,ze jesteś zdrowa! I tak Ci włączy heparynę profilaktycznie! Będziesz w ciąży A na stare lata nie będziesz się martwiła,ze Ci jakis udar grozi. To musi byc odpowiedni zarodek w odpowiednim czasie. Przygotowujesz się pod każdym względem i teraz już musi byc dobrze.Ja pier....le!!!!!!!!!!!!!!!! Przyszedl moj wynik tego zespolu i sie wkur....lam nooooo cholera!!!!
Pol roku temu wynik byl watpliwy 12, 5 a dzisiaj jest tylko 2!!!!!!! A tak chcialam miec ten zespol zeby cos zmienic [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Jak to mozliwe ze az tak sie poprawily te wyniki ? @Aduś16 no dobrze ja to czytam ? Co bym ku..wwwwaaaa nie zbadala to wyniki az za dobre... a ciazy brak ;(
Tylko czy te 2 tyg coś dadzą ???!
Znalazlam moje wyniki. One byly robione dawno i powinnam je powtorzyc ale po tych wynikach dostalam 3x850. Wczesniej bralam 2x500.ja biore 1000 i mam to w jednej tabletce...