reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie czasem cmi, np dzisiaj delikatnie coś czuje. Dziś mam płaczliwy dzień [emoji22][emoji22] ciagle chlipie [emoji27][emoji27]

Za chwile jadę do pracy. Podczytuje was ale nie mam co pisac, a nie chce pisac o wiecznym strachu i nerwach.
Oj, jak ja to rozumiem. Takiego strachu i paniki jak dzis jeszcze nie mialam. Obudziłam się o 2.. Mój kot cala noc nie przyszedł do mnie spać.. do swojego łóżeczka. Nic. W ogóle. A tego nie robi. Już sobie nawkrecalam,ze cos wyczuwa. Do tego tydzien temu mialam progesteron 53 A wczoraj 50.. Już sobie wkrecilam,ze spada.. Obudziłam się i nic mnie nie bolało ani nie mialam mdłości.. zaczelam panikowac. Chyba też panika,ze pociąg się opóźni. Nie wiem.. i teraz wiem,ze do 30 będę znow na takiej czujce..
My chyba już nigdy nie przestaniemy sie martwić. Ale głowa do góry! Musi być dobrze!!!

Robilam je miesiac po nieudanych dwoch transferach... Nie moge sie teraz dostac do Pasnika a i w trakcie stymulacji nie moge chyba robic badan... To chyba to moje bieganie tak zmienilo te wyniki... Czyli co bez sensu brac heparyne i dopiero w dzien transferu tak?
Kochana ja pierwszy raz heparyne wzięłam przy udanym transferze kiedy w wynikach wyszło wszystko ok, dopiero teraz zbadalam Pai i wyszła heterozygota. Ale heparyne warto włączyć na okolo 3 dni przed transferem tak czy siak, tak mój gin zawsze robi, nawet jak nie było żadnych wskazań. Ona u Ciebie myślę że działa bo do implantacji dochodzi a nie miałaś poronienia na dalszym etapie więc przyczyna może być zupełnie inna.

@Liliana87 gratuluję! Bardzo się cieszę! Słodkie, śliczne maleństwo ❤️ niech tylko zdrowo rośnie a mamusia niej dba o siebie że zdwojoną siła ❤️ teraz już tylko lepiej będzie 😘😘😘

U nas też wariactwo. Chciałam kupić suchary do ciasta. Nigdzie nawet jednej paczki. W sklepach armagedon gorszy niż przed świętami.

Dziś mi babka w Biedronce gadała żeby robić zapasy bo większość pracowników ma dzieci i od poniedziałku będzie musieli brać opiekę skoro szkoły i przedszkola zamykają więc niedługo nawet sklepy pozamykają 😣 no ociuleli...

Ja pier....le!!!!!!!!!!!!!!!! Przyszedl moj wynik tego zespolu i sie wkur....lam nooooo cholera!!!!
Pol roku temu wynik byl watpliwy 12, 5 a dzisiaj jest tylko 2!!!!!!! A tak chcialam miec ten zespol zeby cos zmienic [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Jak to mozliwe ze az tak sie poprawily te wyniki ? @Aduś16 no dobrze ja to czytam ? Co bym ku..wwwwaaaa nie zbadala to wyniki az za dobre... a ciazy brak ;(
Ty sie dupo ciesz,ze jesteś zdrowa! I tak Ci włączy heparynę profilaktycznie! Będziesz w ciąży A na stare lata nie będziesz się martwiła,ze Ci jakis udar grozi. To musi byc odpowiedni zarodek w odpowiednim czasie. Przygotowujesz się pod każdym względem i teraz już musi byc dobrze.

reklama
Do góry