Tasza
Fanka BB :)
Jest ok[emoji3][emoji3][emoji3]We wtorek beta była 94,27. A tak wyniki wyglądają dzisiaj. Jest okej? Zobacz załącznik 1088125Zobacz załącznik 1088125
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest ok[emoji3][emoji3][emoji3]We wtorek beta była 94,27. A tak wyniki wyglądają dzisiaj. Jest okej? Zobacz załącznik 1088125Zobacz załącznik 1088125
Ja mam tsh nieoznaczalne a ft3 na tyle spadło że wskakuję w wyższą dawkę novothyralu właśnie. Trochę niepoważne jest niebadanie całej trójki, chyba że odchyłki od normy są niezwykle rzadkie a ja mam tą przecudną przyjemność je wszystkie kumulować[emoji3] a tak na serio to sprawdź wszystko.Nieee nic mi nie mówił doktorek że to mam też sprawdzić....
No te 50 km to i tak nie dużo ale to prawda, masakra z tymi lekami.Laski, jeśli kończą wam się leki to nie czekajcie z szukaniem na ostatnią chwilę. Mi ivf nadwyrężyło tarczycę i za swoim lekiem musiałam przejechać się 50km bo go najzwyczajniej nie było w okolicy. Chińskie zapasy chyba się kończą, próbujcie zabezpieczać się z wyprzedzeniem.
Przed ciążą ft3 i ft4 miałam w porządku, ale teraz faktycznie badałam tylko TSH, przy następnych badaniach muszę sprawdzićJa mam tsh nieoznaczalne a ft3 na tyle spadło że wskakuję w wyższą dawkę novothyralu właśnie. Trochę niepoważne jest niebadanie całej trójki, chyba że odchyłki od normy są niezwykle rzadkie a ja mam tą przecudną przyjemność je wszystkie kumulować[emoji3] a tak na serio to sprawdź wszystko.
Dzięki imk już robiłam tylko nie wiem czy powtarzać czy nie. A o APL ktoś coś wie?Ja te IMK robiłam przez Test Dna, zadzwoniłam tam i babeczka mnie wynalazła najbliższy punkt pobrań. Jest mega miła obsługa i mają 200 punktów w całej Polsce więc może znajdziesz coś w twojej okolicy. Płaciłam chyba 460 zł i trzeba być pomiędzy 18-23dniem cyklu. Musisz mieć świeżą morfologię a jak nie masz to pewnie na miejscu ci zrobią - mi tak zrobili
👉 Testy i Badania DNA - blisko 300 przychodni w Polsce - szybko i wygodnie
✔ Testy DNA na ustalenie ojcostwa ✔ testy genetyczne na trombofilię, celiakię, nietolerancje pokarmowe, badania DNA dla dzieci oraz wiele innych ☎ 665 761 161www.testdna.pl
Dlugi protokół jest ok, jak Ci taki dobrała znaczy że dla Ciebie taki da lepszy efekt. Ja miałam 2 stymulacje, za kazdym razem długi protokół (plus jeszcze długie stymulacje 15 i 18 dni). Uwierz mi, że to czekanie w czasie przygotowań do stymulacji i podczas samej stymulacji to i tak pikuś np. porównując do czekania na wynik bety...Dziewczyny byłam dziś na wizycie kwalifikującej do in vitro. I jest mi smutno ... będę miała długo protokół co oznacza ze w marcu w nowym cyklu będę brać tabsy anty... i muszę czekac dłużej na wszystko poza tym lekarka powiedziała ze da mi tylko jeden zarodek a ja strasznie chciałam dwa zeby zwiększyć swoje szanse ale noe było z nią dyskusji... a tak wogole to jak to jest z długim protokołem? Po tabletkach anty TrEba czekac do kolejnego okresu zeby zacząć stymulację czy od razu po tabletkach jedzie się z koksem ??? :*