reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moje bardzo dziekuje za piekne życzenia. Jestescie niesamowite ❤dzis uslyszalam wiele cudownych slow ❤od meza ,przyjaciol ,znajomych z pracy, rodziny i od was❤. Ten dzień byl po prostu piekny dzieki wam ❤łzy wzruszenia mi dzis leca caly dzien , mimo 12 h w pracy czuje sie cudownie😍 Bardzo ale to bardzo dziekuje za te slowa❤❤❤

Kochane moje bardzo dziekuje za piekne życzenia. Jestescie niesamowite ❤dzis uslyszalam wiele cudownych slow ❤od meza ,przyjaciol ,znajomych z pracy, rodziny i od was❤. Ten dzień byl po prostu piekny dzieki wam ❤łzy wzruszenia mi dzis leca caly dzien , mimo 12 h w pracy czuje sie cudownie😍 Bardzo ale to bardzo dziekuje za te slowa❤❤❤
Ja ci życzę kochana zebys wiara i nadzieje cie nie opuszczały nawet na chwile ❤️ Zebys każdego dnia wierzyła ze ci się uda i niech już będzie z górki ❤️ I żebyśmy w przyszłym roku mogły wrzucić nasze fotki z dzieciaczkami albo chociaż z brzuszkami ✊😍😍❤️❤️

reklama
Hej. Pomożecie z badaniami. Immunolog kazał mi zrobić ACA I B2gpi- te już ogarnęłam. Mam też zrobić IMK czyli limfocyty i to już robiłam 7 miesięcy temu. Te badania maja jakis termin przydatności ? No i najważniejsze APL - co to jest i gdzie to zrobić? W internecie nie ma takiego badania. W diagnostyce nie robią i w mojej klinice też nie. Help

Do góry