reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A nie mówiłam Wam jeszcze co dziś na obiad zrobiłam 😛😛😛 zdrowy Burger z fasoli i ciecierzycy 😋 w ogóle tak ostatnio staram się nie jeść za dużo mięcha bo Rozenkowa mówiła, ze im pomogło 🤪 ale tez trochę dlatego, ze za mało warzyw jemy jak jemy mięso wiec trzeba troszkę urozmaicić nasze menu 🧄🧅🥔🍠🥑🥦🍆🍅🥬🥕🌽🌶🥒
proooszzeeeeeee daj przepisc tez chce takiego zrobic tylko nie jutro bo mi tu wzyscy mowia ze jutro podobno sroda popielcowa ;) Ja tez chce teraz jak najmniej miesa, za to dzisiaj zjem swoj udziec cielecy 😂 😂 😂 ale od piatku do punkcji zrobie sobie wyzwanie same rybki ;)

reklama
Ale pycha😋😋😋u mnie tylko zwyczajna ogórkowa
O to tak jak u mnie 😉
A jak wyglada u ciebie usg? Ile pecherzyków? Rowno rosną? Jak sie czujesz?
Tak, rowno 🙂 pomiędzy 18-22 mm. Ok 10 na lewym jajniku i ok 4 na prawym. Ten lewy jajnik Daje z siebie wszystko i on mi najbardziej doskwiera. Wyglądam jak balon i tak się czuję. Nie mogę zgiąć lewej nogi, kręci mi się często w głowie i od niedzieli ciężko oddycha. Jakbym miejsca nie miała 🙄 Ale myślałam, że to może stres albo ten powiększający się brzuch. No nic trzeba dalej czekać 🤷🏻‍♀️ Oby pęcherzyki były dojrzałe i ładne blastki z tego wyszły ✊🏻 Kartę sportowa odbieram w marcu i czas ruszyć cztery litery. Nie wiem w sumie od czego zacząć? Basen? Czy siłka i jakieś chodzenie szybkie na bieżni?

A na kiedy masz bilet? Może jeszcze przyjdzie ta franca [emoji848].
Jak na nią czekamy to nie przychodzi, a jak jej nie chcemy to się pojawia za szybko [emoji49]
Mam bilet na czwartek a w poniedziałek mam histeroskopie. Zawsze mam regularnie. Nie wiem co sie dzieje . Moze to stres. Ale zawsze mam wcześniej niz później. Najgorsze jest to ze nic mnie nie boli 😔

Haha Ty to masz pamięć dziewczyno!! Robiłam :) dziś myśle, ze już mogą być wyniki to wkleję na analizę forumowa :) i jeszcze bardzo proszę @bazylia128 o zmianę daty wizyty u immunologa ( tak tak Sydor to immunolog) na 3.03 bo udało mi się zmienić na 3 dni wcześniej :) 😘😘
@Natsnats to jedziemy na tym samym wózku tylko ja z Krakowa do pasikonika jadę 😄

reklama
proooszzeeeeeee daj przepisc tez chce takiego zrobic tylko nie jutro bo mi tu wzyscy mowia ze jutro podobno sroda popielcowa ;) Ja tez chce teraz jak najmniej miesa, za to dzisiaj zjem swoj udziec cielecy 😂 😂 😂 ale od piatku do punkcji zrobie sobie wyzwanie same rybki ;)
A wiec dałam puszkę czerwonej fasoli i puszkę ciecierzycy, do tego pikantna pasta harissa tak z dwie łyżeczki ( może być trochę tabasco jak wolisz), 4 ząbki czosnku i cebula podsmażona na maśle klarowanym, dwa żółtka, sól, pieprz, wszystko do blendera i na koniec bułki tartej tak żeby się to dobrze zlepilo. A potem uformować burgerki i do piekarnika na papierze do pieczenia, 180 stopni, 25 minut. My zjedliśmy po dwa, jeszcze dwa mi zostały ( w sumie wyszło 6) 😘

Do góry