Tez spróbuje takie zrobić, dzięki za przepisaA wiec dałam puszkę czerwonej fasoli i puszkę ciecierzycy, do tego pikantna pasta harissa tak z dwie łyżeczki ( może być trochę tabasco jak wolisz), 4 ząbki czosnku i cebula podsmażona na maśle klarowanym, dwa żółtka, sól, pieprz, wszystko do blendera i na koniec bułki tartej tak żeby się to dobrze zlepilo. A potem uformować burgerki i do piekarnika na papierze do pieczenia, 180 stopni, 25 minut. My zjedliśmy po dwa, jeszcze dwa mi zostały ( w sumie wyszło 6)
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Dokładnie!! Ja czekam na podejście do Czech, już bym była w trakcie a tu wielka duuuuu...pa i jestem na starcie!!! Ale damy rade w końcu kto jak nie mySuper! Ja już się nie mogę doczekać żeby ruszyć dalej, wiedzieć o co w końcu chodzi... No sama zreszta wiesz jak jest
Bazylko moja Kochana, tak bym Ci chciała już powiedziec jakaś date, ale jeszcze nic nie wiem czekam na okres i dopiero będę umawiać wizyty, a na pewno dam znać wtedy!Ooooo nareszcie czekalam na to to moze wrzuce to w kalendarz?
Eee to nie jest źleJakieś 16-17 kg tylko [emoji23]
Netiaskitchen
Inna jednostka, u mnie jest w pg/ml ale te kalkulatory na necie coś mi nie działają jak powinny. Jak nie mierzyłaś wczesniej to myślę ze duzo to nie pomoże, bo nie ma punktu odniesienia, a z tego co pamietam to tylko gwaltowne spadki nie są dobrym znakiem, na sam poziom nie patrzy się chyba zwykleWłaśnie przyszły wyniki estradiolu. Czemu on jest taki niski? Zobacz załącznik 1084789
Netiaskitchen
Na bank masz wiecej niż widać na usgO to tak jak u mnie
Tak, rowno pomiędzy 18-22 mm. Ok 10 na lewym jajniku i ok 4 na prawym. Ten lewy jajnik Daje z siebie wszystko i on mi najbardziej doskwiera. Wyglądam jak balon i tak się czuję. Nie mogę zgiąć lewej nogi, kręci mi się często w głowie i od niedzieli ciężko oddycha. Jakbym miejsca nie miała Ale myślałam, że to może stres albo ten powiększający się brzuch. No nic trzeba dalej czekać Oby pęcherzyki były dojrzałe i ładne blastki z tego wyszły Kartę sportowa odbieram w marcu i czas ruszyć cztery litery. Nie wiem w sumie od czego zacząć? Basen? Czy siłka i jakieś chodzenie szybkie na bieżni?
Jak Ci jajnik doskwiera to pewnie ciężko to dobrze zobaczyć na usg, ale przy takiej wielkosci to tam ciasno się zrobiło. Byle do punkcji
Liliana87
Zjadłabym. No wszystko procz buraków... oj mógłby mi ktoś tak zdrowo gotowac [emoji23][emoji847]Photo by me
Liliana87
To zapraszam do mnie. W sobotę ugotowalismy taki gar,ze jeszczs na jutro będzie [emoji23] maz juz dzis nie chciał jej jesc..Ja tez
O matko masz rację, że inna jednostkaInna jednostka, u mnie jest w pg/ml ale te kalkulatory na necie coś mi nie działają jak powinny. Jak nie mierzyłaś wczesniej to myślę ze duzo to nie pomoże, bo nie ma punktu odniesienia, a z tego co pamietam to tylko gwaltowne spadki nie są dobrym znakiem, na sam poziom nie patrzy się chyba zwykle
Nie przypuszczałam, że bd się zachować jak wariatka, nawet nie wiadomo czy jtr bd dobry przyrost, a ja sieje taka panikę
reklama
Liliana87
A długie masz @? Może spokojnie do poniedziałku sie skończy?Mam bilet na czwartek a w poniedziałek mam histeroskopie. Zawsze mam regularnie. Nie wiem co sie dzieje . Moze to stres. Ale zawsze mam wcześniej niz później. Najgorsze jest to ze nic mnie nie boli [emoji17]
Podziel się: