Najwazniejsze to sie nie poddawac! Ja juz sie tak zawzięłam, ze nie ma zmiłuj! U Was tez na pewno cierpliwość wkrótce zostanie nagrodzona ❤ u nas u męza słabej jakości nasienie.Ja w Gameta Rzgow Caly czas o pierwsza niestety dlugo to juz u nas trwa a niby tylko niedrozne jajowody ;( Teraz podchodze do 2 pelnego protokolu. Z pierwszej stymulacji mialam cztery balstocystyi przygody po drodze... A co jest uw as przyczyną?
reklama
Racja. Juz poczytałam o tych protokołach i troche jestem mądrzejsza dziekuje!Zazwyczaj od 2 dnia cyklu zaczyna się stymulacja . Bez stymulacji raczej niema sensu bo co pobiorą 1 pęcherzyk ?
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Chodzi Ci o ten dom z papieru?
Tak
Witaj, w grupie raźniej [emoji8]Cześć, obserwuję Was od kilku dni i podziwiam za siłe, wiedze, dobre słowo... bardzo fajnie się czyta to forum, dlatego postanowiłam się przyłączyć.
Mam 37 lat, jeszcze[emoji6] i zostałam zakwalifikowana do procedury in vitro. Mieszkam we Francji, mam już córkę, z poprzedniego związku, która w kwietniu skończy 10 lat. Od 3 lat staramy sie o dziecko, ale nie wychodzi. Do konca nie wiadomo co jest przyczyna. Mam niskawy estradiol, brak owulacji i ciękawe endo. I coś tam jeszcze, ale nie pamietam. Mimo wieku, AMH 4,6. Miałam przeprowadzone 3 inseminacje, nieudane oczywiście. Ze względu na wiek, od razu zaproponowano mi in vitro. Najpierw musze zrobić mammografię i wizyta u anestezjologa. Kolejna wizytę u lekarza mam zaplanowaną dopiero na 15 maja, ale będę próbowała ją przyspieszyć.
Gratuluję wszystkim, którym się udało i życzę dużo sił tym, które cały czas walczą. Dziewczyny, które bez problemu zachodzą w ciąże, nie mają pojęcia, co przeżywacie, wiem ponieważ moja pierwsza ciąża była szybka i książkowa, a o następna walczę...
U nas @Camilleka jest też z Francji [emoji8]
A wizyta u anestezjologa to po co jest? Ja takiej nie miałam [emoji848]
A na kiedy masz bilet? Może jeszcze przyjdzie ta franca [emoji848].Dziewczyny nic nie działa, miesiączki dalej nie ma [emoji24]cos czuje sie bede musiala wszystko odwolac,albo kupic nowy bilet za miliony monet [emoji24]
Jak na nią czekamy to nie przychodzi, a jak jej nie chcemy to się pojawia za szybko [emoji49]
Aneczka85_01
Fanka BB :)
A na kiedy masz bilet? Może jeszcze przyjdzie ta franca [emoji848].
Jak na nią czekamy to nie przychodzi, a jak jej nie chcemy to się pojawia za szybko [emoji49]
Tak właśnie jest . Zawsze okres miałam 26-28 max a jak potrzebowałam szybciej po świętach to jak na złość w sylwestra przyszła
A nie mówiłam Wam jeszcze co dziś na obiad zrobiłam zdrowy Burger z fasoli i ciecierzycy w ogóle tak ostatnio staram się nie jeść za dużo mięcha bo Rozenkowa mówiła, ze im pomogło ale tez trochę dlatego, ze za mało warzyw jemy jak jemy mięso wiec trzeba troszkę urozmaicić nasze menu 🌶
reklama
@Sezamek82 ja tez od niedawna, ale naprawde lepiej nie mogłyśmy trafić
Podziel się: