O ja pier...lę, ale bym zjadła takie cuś[emoji39][emoji39][emoji39]Photo by me
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
I mój tata i mój Maksik tez. Rowniez potwierdzam. Jak osly oparciTak potwierdzam koziorozce sa okropnie uparte Ja tez mam taki znak zodiaku
Netiaskitchen
Witamy, zapraszamyCześć, obserwuję Was od kilku dni i podziwiam za siłe, wiedze, dobre słowo... bardzo fajnie się czyta to forum, dlatego postanowiłam się przyłączyć.
Mam 37 lat, jeszcze[emoji6] i zostałam zakwalifikowana do procedury in vitro. Mieszkam we Francji, mam już córkę, z poprzedniego związku, która w kwietniu skończy 10 lat. Od 3 lat staramy sie o dziecko, ale nie wychodzi. Do konca nie wiadomo co jest przyczyna. Mam niskawy estradiol, brak owulacji i ciękawe endo. I coś tam jeszcze, ale nie pamietam. Mimo wieku, AMH 4,6. Miałam przeprowadzone 3 inseminacje, nieudane oczywiście. Ze względu na wiek, od razu zaproponowano mi in vitro. Najpierw musze zrobić mammografię i wizyta u anestezjologa. Kolejna wizytę u lekarza mam zaplanowaną dopiero na 15 maja, ale będę próbowała ją przyspieszyć.
Gratuluję wszystkim, którym się udało i życzę dużo sił tym, które cały czas walczą. Dziewczyny, które bez problemu zachodzą w ciąże, nie mają pojęcia, co przeżywacie, wiem ponieważ moja pierwsza ciąża była szybka i książkowa, a o następna walczę...
Rocznik 82? Jak czytasz nas od niedawna to nie wiem czy wiesz, ale mamy tu kilka osob z Francji @goffa13 @Camilleka
(jak mówiłam o mapce, to mnie pewne Ziółko wysmiało, że narzucam robotę )
Fajnie, że dołączasz ale dobrze też ze zaczynacie działać z invitro bo to już nie ma na co czekać. Inseminacje nie mają wysokiej skuteczności, a wiadomo czas...
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
Ale pychau mnie tylko zwyczajna ogórkowaPhoto by me
Ja chyba jednak dopiero jutro odbiorę wyniki badań bo coś tam jeszcze brakuje a nie chce mi się dwa razy jeździć...ale jestem ciekawa co tam wyjdzieMam wyniki od APC, serce mi waliło jakbym betę sprawdzała [emoji41]. Nie wiem o co tam chodzi i się stresuję.
Jeszcze czekam na IMK, może jutro będzie.
@Aduś16 odezwij się, bo ty kumata z immunologii. Potem wstawię zdjęcia, bo teraz mam parę spraw na mieście do załatwienia.
Aneczka85_01
Ale pycha[emoji39][emoji39][emoji39]u mnie tylko zwyczajna ogórkowa
Uwielbiam ogórkowa
bazylia128
A jak wyglada u ciebie usg? Ile pecherzyków? Rowno rosną? Jak sie czujesz?Wiesz to po prostu logistycznie trzeba znów wszystko zaplanować urlopy itp i masz racje, że najgorsze zawiedzione oczekiwania. Tak chciałam bardzo zabrać maluszka. Oby jakieś byly.
Gratuluję pięknej bety
Tak będę mogła. Już pytałam mojej Pani dr. Stwierdziła, że da mi wszystko co chce choć ona wolałaby scratching
bazylia128
A kiedy robilas estraidol? Ja tego nigdy nie robie po transferze zawsze raczej progesteron. A jaki mialas progesteron chyba cos 30 tak?Właśnie przyszły wyniki estradiolu. Czemu on jest taki niski? Zobacz załącznik 1084789
reklama
Witaj, fajnie ze dolaczylas . Na forum jest bardzo miło, na pewno dobrze się tutaj poczujesz i otrzymasz wsparcie.Cześć, obserwuję Was od kilku dni i podziwiam za siłe, wiedze, dobre słowo... bardzo fajnie się czyta to forum, dlatego postanowiłam się przyłączyć.
Mam 37 lat, jeszczei zostałam zakwalifikowana do procedury in vitro. Mieszkam we Francji, mam już córkę, z poprzedniego związku, która w kwietniu skończy 10 lat. Od 3 lat staramy sie o dziecko, ale nie wychodzi. Do konca nie wiadomo co jest przyczyna. Mam niskawy estradiol, brak owulacji i ciękawe endo. I coś tam jeszcze, ale nie pamietam. Mimo wieku, AMH 4,6. Miałam przeprowadzone 3 inseminacje, nieudane oczywiście. Ze względu na wiek, od razu zaproponowano mi in vitro. Najpierw musze zrobić mammografię i wizyta u anestezjologa. Kolejna wizytę u lekarza mam zaplanowaną dopiero na 15 maja, ale będę próbowała ją przyspieszyć.
Gratuluję wszystkim, którym się udało i życzę dużo sił tym, które cały czas walczą. Dziewczyny, które bez problemu zachodzą w ciąże, nie mają pojęcia, co przeżywacie, wiem pon
Tez mieszkam we Francji i @goffa tez jakiego regionu jestes?
Podziel się: