reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziecię drugie☺Pierwsze właśnie się adaptuje w żłobku ☺
druga tez procedura. Pierwszy świeży transfer ktorego miało nie być...
To jest takie budujące, że się udaje 🤗 ja mam wizyte 3-ego. Teraz od 18 dnia cyklu brałam estrofem. Nie mialam zadnych badan hormonalnych. Sama sie gubie w tym co sie bedzie po kolei dzialo. Narazie badania na zakaźne choroby mielismy i w sumie co mnie czeka 3-ego to niespodzianka, taka jestem nieogarnięta w tym wszystkim. Obiecalam sobie ze teraz juz bede skupiona 🤣

reklama
Tak planuje, mam siostre rok starszą i jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami, brat dwa lata młodszy i też mamy mega kontakt codziennie do siebie dzwonimy itp.
Później siostra i brat są w dużym odstępie właśnie... Ale wiadomo moja mama zaczynała mając dwadzieścia lat, ja na duży odstęp nie mogę sobie pozwolić 😅
Ale fajnie. Bardzo mi sie podoba taka komitywa i rodzenstwa. Ja to bym mogla miec dwie corki ;) Moze dlatego ze nie mailam siostry ;)

Mnie jak teraz na nie zapisywala to od razu mi powiedziała,że będą pobierać tez z krwi i potem mnie umowie na rozmowę do genetyka celem omowienia wynikow. Także tak.
Gratuluje!! Ale beta poszybowala do góry uhuhuh.[emoji16]
A wlasnie Mamusie te prenatalne badanie to robi sie usg genetyczne tak? Wtedy wszystko jest mierzone itd. A test pappa robicie tez?

Hej dziewczyny! Nie bylo mnie 2 tygodnie a tu tyle dobrych wiadomości [emoji173]
Gratuluje wszystkim!!! Jak sie czujecie? Zwłaszcza @Tasza i @Netiaskitchen ?
Ja ok. Czasem ciągnie, cycki pobolewają, czasem zmęczona, normalnie w sumie[emoji3] czekam niecierpliwie na wizytę w czwartek czy będzie już serducho[emoji4]

Dzień dobry.
Jako, że zawsze po deszczu przychodzi słońce to i do mnie przyszło. Może na razie promyczek ale jednak. Proszę o wpisanie na listę. 18.03.2020 wizyta u profesora Łukaszuka i omówienie sytuacji i ewentualnego dalej.

Dziewczyny już jakiś czas chodzi za mną pewną myśl. Wątek "kto po invitro" jest takim koglem-moglem wszystkiego. Zastanawiam się czy nie założyć wątków dodatkowych dotyczących tylko konkretnych kwestii? Czasem ktoś zadaje pytanie, które ginie w toku rozmowy na inny temat. A gdyby założyć temat stricte w temacie medycznym A resztę zostawić tu? Najbardziej myślałam o wątku z wizyt lekarskich gdzie byśmy pisały stricte plany leczenia, leki, sposoby działania. I wątek psychologicznego aspektu naszych starań. Może któraś z Was korzysa/korzystała z pomocy psychologa niepłodności? Może można kogoś polecić? Jakieś rady? Co myślicie?
@fredka84 jak myslisz DOBRZE GODO ?

O matko to Ty jesteś tyle lat na forum ile ja się staram o dzidzie[emoji33]
To prawda jest długa, ale to forum pokazuje, że warto walczyć ... Każda moja wylana łza była warta wczorajszego dnia....
Oczywiście, że wrócę... Ja pochodzę w dużej rodziny, jest nas pięcioro i zawsze powtarzałam, że nie chce jedynaka... Na piątkę to raczej się nie szarpnę[emoji28] ale zobaczymy, co czas pokaże
Mi się marzą 3[emoji4] gluty

reklama
Do góry