reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak to nie mam co się udzielać [emoji33][emoji33][emoji33]. Napisz co tam masz na obiad, jakim płynem podłogę umyłaś i takie tam [emoji23]. Nas to interesuje [emoji12]

Hahaha właśnie widzę jakie tematy są poruszane ale moje codziennie obowiązki są tak nudne jak flaki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] praca i netflix . Oglądnęłam już chyba wszystko i teraz czekam na kolejny sezon dom z papieru . Macie coś do polecenia ?

reklama
Hahaha właśnie widzę jakie tematy są poruszane ale moje codziennie obowiązki są tak nudne jak flaki [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] praca i netflix . Oglądnęłam już chyba wszystko i teraz czekam na kolejny sezon dom z papieru . Macie coś do polecenia ?
Ja wlasnie nie ogladalam domu z papieru. A duzo osob to pochwala. Jak koncze grace&frankie

OJ lobuziak to malo powiedziane. To szatan w najczystrzej postaci ⭕-) :):-) :) Wszedzie go peln, wszedzie za mna chodzi a sprobuj go gdzies nie wpuscic, on mi potrafi nawet nogi od stlu pogryzc. Nie wspomne ze np jak mamy gosci to przyjdzie z moimi majtami wyjetymi z kosza na pranie pochwalic sie wszystim co on w pysku ma ;) Jest bardzo skoczny. Jak przychodze do domu to tak piszczy i skacze ze spokojnie moglby mi nawet buziaka sprzedac. Wszystkich lapie po nogawce. Nabardziej przerypanie maja kurierzy ;) Potrafi najpierw pociagnac po nogawce przy czym robi mu sie piuropusz na grzbiecie a pozniej odprowadza go do furtki gwalcac mu noge :o😂😂👍 Ale my go wlasnie za to kochamy ze taki jest. Jest straszny przytulas. Ciagle wymusza zebysmy go tulili i glaskali a ja musze to podzielic na dwa pieski. A jak jest zmeczony i wieczorem kladzie sie z nami do lozka to juz nie mozna krolewicza dotknac. Jak chce go wycalowac na dobranoc to na mnie warczy ;) Spi zawsze pod koldra. Alutka ma swoj kocyk i wszedzie musimy ja z tym kocykiem zabierac. A Ozi wchodzi do polowy pod koldre a jajca zawsze na wierzchu :eek:
Widze ze bardzo podobny charakterek do mojego 😊 Może jednak imię zobowiązuje ;)Ja mojej przylepki nie zamienilabym bym na żadnego innego chociaż bardzo duuuzo problemów przez niego mieliśmy i bardzo dużo czasu musieliśmy mu poświęcić, ale było warto!

reklama
Do góry