reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Widze ze bardzo podobny charakterek do mojego 😊 Może jednak imię zobowiązuje ;)Ja mojej przylepki nie zamienilabym bym na żadnego innego chociaż bardzo duuuzo problemów przez niego mieliśmy i bardzo dużo czasu musieliśmy mu poświęcić, ale było warto!
Napewno dobry z ciebie czlowiek ze tak kochasz pieski ;) Nie wiem czy juz pisalam. My oziego znalzlismy dwa lata temu latem jak jechalismy na rowerach z imienin mojej babci takimi lasami. Nie wspomne ze dlatego lasami bo bylismy po paru glebszych ;) I stamtad przywizolam go do dmu w torebce. Ktos o musial wyrzucic. Mogl miec jakis miesiac. Oczywiscie dalam ogloszenie ale caly czas sie zastanawialm jak naklamac Łukaszowi w razie gdyby sie ktos po niego zglosil bo juz sobie nie wyobrazalam go oddac ;) Na poczatku sie balam bo mam Alutke i jest miedzy nimi 10 lat roznicy ale aloutka swietnie daj sobie z nim rade a poza tym troche sie dzieki nie mu rozruszala. My to na poczatku spalismy osobno bo on w naszym lozku w nocy czul sie jak na placu zabaw a najbardziej mu sie chyba podobaly nasze nosy 😂 😂 😂 Tak wiec Łukasz spal z nim na poczatku w innym pokojua na weekendy razem :-) :):-) :):-) :) ale jestesmy porypani co ? Az mi samej sie jest szkoda ⭕-) :)

Dziewczyno jak nie ogladalas ? Lepszego serialu dawno nie oglądałam . Jest super . Polecam ale uwaga wciąga bardzo [emoji23] z mężem zobaczyliśmy wszystkie sezony w 3 wieczory [emoji85][emoji23]
Oj bardzo bym chciala zeby mnie teraz cos wciagnelo. Ja to uwielbaim netflixa ale jakos nie moglam sie zmusic do tego serialu. Topowiadasz ze warto? Dzisiaj mnie chyba namowilas i ja namowie Łukasza ;) Wczoraj skonczylam ostatni odcinek the walking dead o trche mnie rozczarowal ostatni sezon ;)

Napewno dobry z ciebie czlowiek ze tak kochasz pieski ;) Nie wiem czy juz pisalam. My oziego znalzlismy dwa lata temu latem jak jechalismy na rowerach z imienin mojej babci takimi lasami. Nie wspomne ze dlatego lasami bo bylismy po paru glebszych ;) I stamtad przywizolam go do dmu w torebce. Ktos o musial wyrzucic. Mogl miec jakis miesiac. Oczywiscie dalam ogloszenie ale caly czas sie zastanawialm jak naklamac Łukaszowi w razie gdyby sie ktos po niego zglosil bo juz sobie nie wyobrazalam go oddac ;) Na poczatku sie balam bo mam Alutke i jest miedzy nimi 10 lat roznicy ale aloutka swietnie daj sobie z nim rade a poza tym troche sie dzieki nie mu rozruszala. My to na poczatku spalismy osobno bo on w naszym lozku w nocy czul sie jak na placu zabaw a najbardziej mu sie chyba podobaly nasze nosy [emoji23] [emoji23] [emoji23] Tak wiec Łukasz spal z nim na poczatku w innym pokojua na weekendy razem :-) :):-) :):-) :) ale jestesmy porypani co ? Az mi samej sie jest szkoda [emoji778]-) :)

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wariatka nasza . Masz dobre serduszko , ja tez kocham zwierzęta ale mój mąż jest inaczej nauczony ( pochodzi z wioski gdzie zwierzęta są na dworze ) tak wiec nie mamy pupila . Chce kotka ale znowu sierść mojemu przeszkadza 🤦🏻‍♀️ a łysego kota nie chce 🤣

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wariatka nasza . Masz dobre serduszko , ja tez kocham zwierzęta ale mój mąż jest inaczej nauczony ( pochodzi z wioski gdzie zwierzęta są na dworze ) tak wiec nie mamy pupila . Chce kotka ale znowu sierść mojemu przeszkadza 🤦🏻‍♀️ a łysego kota nie chce 🤣

wiem znam temat u moich znajomych ona chce on nie zniesie ;) No i nie maja ;) Ja naszczescie w tym temacie bardzo sie dobralam z Łukaszem ;)

Oj bardzo bym chciala zeby mnie teraz cos wciagnelo. Ja to uwielbaim netflixa ale jakos nie moglam sie zmusic do tego serialu. Topowiadasz ze warto? Dzisiaj mnie chyba namowilas i ja namowie Łukasza ;) Wczoraj skonczylam ostatni odcinek the walking dead o trche mnie rozczarowal ostatni sezon ;)

Ja tez nie byłam przekonana jak dziewczyny pisały o tym serialu . Pierwszy odc oglądałam z przymusu [emoji23] ale jak wpadliśmy w trans to był odc za odc i tak poszły wszystkie sezony . Teraz czekam na nowy do 3 kwietnia aż

reklama
Do góry