reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No mnie lekarz nie namawiał jakoś mega bardzo, ale sugerował żeby podać dwa że zwiększa szanse, z czego ja się oczywiście ucieszyłam Bo marzyłam zawsze o blizniakach, ale myślę że został tylko jeden...
To za rok podejdziesz do nasepnego transferu i bedziesz miala dzieciaczki rok po roku i tez bedzie super ;)

O matko to Ty jesteś tyle lat na forum ile ja się staram o dzidzie😱
To prawda jest długa, ale to forum pokazuje, że warto walczyć ... Każda moja wylana łza była warta wczorajszego dnia....
Oczywiście, że wrócę... Ja pochodzę w dużej rodziny, jest nas pięcioro i zawsze powtarzałam, że nie chce jedynaka... Na piątkę to raczej się nie szarpnę😅 ale zobaczymy, co czas pokaże
.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny starajace sie ;) Zapomnialam po o ostatniej wizycie przekazac chyba cenna porade. Ja np zawsze mialam problem z okresleniem pierwszego dnia cyklu, Bo albo to najpierw byly plamienia i dopiero pozniej sie rozkrecalo, albo np wieczorem. Moj doktorek powiedzial ze @ po godzinie 18 - tej jest liczona jako cykl na dzien nastepny. Moze sie komus przyda ;)
To u nas inaczej. Do 12 pierwszy dzień cyklu pod kątem przyjmowania leków dzisiaj. Po 12 jutro i kazała bardzo tego pilnować. Ale to też pewnie zależy jak godzinowo mają rozpisany schemat leków.

To za rok podejdziesz do nasepnego transferu i bedziesz miala dzieciaczki rok po roku i tez bedzie super ;)
Tak planuje, mam siostre rok starszą i jesteśmy najlepszymi przyjaciółkami, brat dwa lata młodszy i też mamy mega kontakt codziennie do siebie dzwonimy itp.
Później siostra i brat są w dużym odstępie właśnie... Ale wiadomo moja mama zaczynała mając dwadzieścia lat, ja na duży odstęp nie mogę sobie pozwolić 😅

reklama
Do góry