reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Leczę się w Rzgowie! U dr Banach :) :) :) chetnie bym pogadała o tej klinice! A brałaś dofinansowanie? My chcemy wziąć :) kasę mamy odłożona ale jak Lodz wspiera takie zabiegi to czemu nie skorzystać :) nigdy nie wiadomo ile razy będę musiała do invitro podchodzić. Jestem ciekawa ile się czeka na decyzje o dofinansowaniu :) ale się cieszę ze jest tu ktoś z Łodzi :) my niedawno się tu przeprowadziliśmy (już ponad rok ale wciąż czuje się tu nowa) ;)
Znam ja taka ladna chudziutka blondyka ;) Nie ja nie ma dofinansowania. Place za wszystko sama bo ja nie mieszkam w lodzi tylko w powiecie a dofinansowanie jest dla miasta Łódź. Pewnie ze brac ;) JA juz u nich tyle kasy zostawalilam ze pewnie moglabym dom postawic a conajmniej fundamenty ;) Gameta ma dobre statystyki. Moj doktor a lecze sie u Pawla Radwana twierdzi ze nie liczy sie ilosc procedur tylko czas. aje rok parze na zajscie w ciaze i tak jest w przypadku 90 procent par. Tylko nie u mnie bo ja mialam 4 blatocysty z pierwszej stymulacji i troch czasu mi to zajelo. Najpierw sie leczylam u szefa szefow czyli starego profesora ale mnie przerzucil do syna i w sumie chyba dobrze. Gameta ma dobre labo, w swoich dzialaniach podobna do Bociana tylko ze Gmeta jest prywatna klinika i jest drozej. Ja nie jestem z lodzi mam jakies 100 km a wczesniej mieszkalamw Katowicach tylko moj mąż mnie do siebie przeprowadzil.

Znam ja taka ladna chudziutka blondyka ;) Nie ja nie ma dofinansowania. Place za wszystko sama bo ja nie mieszkam w lodzi tylko w powiecie a dofinansowanie jest dla miasta Łódź. Pewnie ze brac ;) JA juz u nich tyle kasy zostawalilam ze pewnie moglabym dom postawic a conajmniej fundamenty ;) Gameta ma dobre statystyki. Moj doktor a lecze sie u Pawla Radwana twierdzi ze nie liczy sie ilosc procedur tylko czas. aje rok parze na zajscie w ciaze i tak jest w przypadku 90 procent par. Tylko nie u mnie bo ja mialam 4 blatocysty z pierwszej stymulacji i troch czasu mi to zajelo. Najpierw sie leczylam u szefa szefow czyli starego profesora ale mnie przerzucil do syna i w sumie chyba dobrze. Gameta ma dobre labo, w swoich dzialaniach podobna do Bociana tylko ze Gmeta jest prywatna klinika i jest drozej. Ja nie jestem z lodzi mam jakies 100 km a wczesniej mieszkalamw Katowicach tylko moj mąż mnie do siebie przeprowadzil.
A powiem wam że my mieliśmy takiego farta. Zapisałam się 3 stycznia na wizytę do invimedu w Warszawie i na pierwszej wizycie okazało się że od listopada zeszlego roku jest dofinansowanie dla osób z województwa Mazowieckiego i odrazu na tej wizycie podpisaliśmy dokumenty. Zrobiłam wszystkie badania i 27 zaczęliśmy stymulacje a dziś już jestem 5 dpt. Za całą procedurę zapłaciliśmy 1400zl + 600 leki do stymulacji.

reklama
Do góry