reklama
Żebyś bez wyrzutów mogła ta karpatke zjeśćOk, ja spadam poćwiczyć dziewczynki [emoji8]
Co ćwiczysz ? Ja z apka lewej jadę dziś energy jogaOk, ja spadam poćwiczyć dziewczynki [emoji8]
bazylia128
Fanka BB :)
Znam ja taka ladna chudziutka blondyka Nie ja nie ma dofinansowania. Place za wszystko sama bo ja nie mieszkam w lodzi tylko w powiecie a dofinansowanie jest dla miasta Łódź. Pewnie ze brac JA juz u nich tyle kasy zostawalilam ze pewnie moglabym dom postawic a conajmniej fundamenty Gameta ma dobre statystyki. Moj doktor a lecze sie u Pawla Radwana twierdzi ze nie liczy sie ilosc procedur tylko czas. aje rok parze na zajscie w ciaze i tak jest w przypadku 90 procent par. Tylko nie u mnie bo ja mialam 4 blatocysty z pierwszej stymulacji i troch czasu mi to zajelo. Najpierw sie leczylam u szefa szefow czyli starego profesora ale mnie przerzucil do syna i w sumie chyba dobrze. Gameta ma dobre labo, w swoich dzialaniach podobna do Bociana tylko ze Gmeta jest prywatna klinika i jest drozej. Ja nie jestem z lodzi mam jakies 100 km a wczesniej mieszkalamw Katowicach tylko moj mąż mnie do siebie przeprowadzil.Leczę się w Rzgowie! U dr Banach chetnie bym pogadała o tej klinice! A brałaś dofinansowanie? My chcemy wziąć kasę mamy odłożona ale jak Lodz wspiera takie zabiegi to czemu nie skorzystać nigdy nie wiadomo ile razy będę musiała do invitro podchodzić. Jestem ciekawa ile się czeka na decyzje o dofinansowaniu ale się cieszę ze jest tu ktoś z Łodzi my niedawno się tu przeprowadziliśmy (już ponad rok ale wciąż czuje się tu nowa)
L
Lad
Gość
Oj ja wrócę do domku to też z mężem lecę na mate, guma i hantle w ruch. a wracam o 22:30. Całe szczęście, że jutro wolne i tylko na 8 do ginekologa idę, chyba idę bo mogę @ dostać dzisiaj lub jutro.Ok, ja spadam poćwiczyć dziewczynki [emoji8]
bazylia128
WHAT ❤ ❤ ❤ Co tam masz fajnego ?Nie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało.
A powiem wam że my mieliśmy takiego farta. Zapisałam się 3 stycznia na wizytę do invimedu w Warszawie i na pierwszej wizycie okazało się że od listopada zeszlego roku jest dofinansowanie dla osób z województwa Mazowieckiego i odrazu na tej wizycie podpisaliśmy dokumenty. Zrobiłam wszystkie badania i 27 zaczęliśmy stymulacje a dziś już jestem 5 dpt. Za całą procedurę zapłaciliśmy 1400zl + 600 leki do stymulacji.Znam ja taka ladna chudziutka blondyka Nie ja nie ma dofinansowania. Place za wszystko sama bo ja nie mieszkam w lodzi tylko w powiecie a dofinansowanie jest dla miasta Łódź. Pewnie ze brac JA juz u nich tyle kasy zostawalilam ze pewnie moglabym dom postawic a conajmniej fundamenty Gameta ma dobre statystyki. Moj doktor a lecze sie u Pawla Radwana twierdzi ze nie liczy sie ilosc procedur tylko czas. aje rok parze na zajscie w ciaze i tak jest w przypadku 90 procent par. Tylko nie u mnie bo ja mialam 4 blatocysty z pierwszej stymulacji i troch czasu mi to zajelo. Najpierw sie leczylam u szefa szefow czyli starego profesora ale mnie przerzucil do syna i w sumie chyba dobrze. Gameta ma dobre labo, w swoich dzialaniach podobna do Bociana tylko ze Gmeta jest prywatna klinika i jest drozej. Ja nie jestem z lodzi mam jakies 100 km a wczesniej mieszkalamw Katowicach tylko moj mąż mnie do siebie przeprowadzil.
bazylia128
No to mi zrobilyscie opinie Ja gadzetow nie potzrebuje bo przeciez Łukasz zboczuch a jak potrzeba to i paluszek mam bardzo zreczny@fredka84 pomyślalysmy dokładnie o tym samym
Ah to Ty ta jogę ćwiczysz , miałam pytać kto, bo mi się zapomniało. Co to za aplikacje masz?Co ćwiczysz ? Ja z apka lewej jadę dziś energy joga
reklama
L
Lad
Gość
Wszystko od stymulacji pani do pana, drogeryjne rzeczy czyli lubrykanty, tabletki itp, bielizna, buty.WHAT ❤ ❤ ❤ Co tam masz fajnego ?
Podziel się: