Cześć dziewczynki ja ciagle czekam na mój transfer ❤ Wczoraj przyszedł okres pierwszy po stymulacji i punkcji jakis wyjątkowo bolesny... teraz czekam na kolejny i dopiero po kolejnym transfer.
Stwierdziłam jednak ze powinnam wrócić do pracy tzn poszukać jakiejs bo jak się uda to żeby mieć ubezpieczenie a jak się nie uda to żeby zarobić na kolejna procedurę
miałam stresa ze będę wysyłać cv w nieskończoność i nikt się nie odezwie a oddzwonili po 4 minutach od maila
w ogłoszeniu była praca biurowa bez szczegółów. Odrazu na dziś umówiłam się na rozmowę. Okazało się ze to firma która wysyła opiekunki do pracy przy osobach starszych. Moje zadanie polegałoby na tym żeby zebrać wywiad od rodziny starszej osoby i dopasować im opiekunkę. Wszystko odbywa się mailowo i telefonicznie. 3 tys na rękę. Troszkę nie praca w moim kierunku wykształcenia ale 3 tys na reke za prace w biurze od poniedziałku do piątku.... zawsze to jakaś finansowa stabilizacja a po moich przejściach z prowadzeniem własnej firmy przyda mi się trochę stabilności No i oczywiście na wszelkie wydatki związane z naszym in vitro
ściskam was cieplutko bo u nas dzisiaj 16 stopni ❤