reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I tak sklep ma chyba duzy popyt co? Chetnie bym sie z toba zamienila. Chyba wole takie rzeczy niz fotowoltaike 😂 a przychodza do ciebie pary? Albo panie?
Przychodzi każdy typ człowieka, single, pary, starsze małżeństwa, stare panny i kawalerowie, pary homoseksualane, osoby transeksualne. Różne. :) popyt bardzo duży, ludzie lubią urozmaicać swoje życie, żeby nie było ciągle tak samo. :)

A czego uzywacie? Ja powaznie pytam. Zebys nie zrozumiala mnie zle. ciesze sie z cie mamy ;)
Ja mam taki zwykły wibrator, pierwszy jaki kupiłam w ogóle, niechcący trochę za duży, nie zobaczyłam na rozmiary. :D jeszcze nie pracowałam w tym sklepie. Mam stymulator bezdotykowy, lubrykanty, bieliznę, opaski na oczy. Teraz rozglądam się za super koralikami analnymi, bo korki nie bardzo do mnie przemawiają. Także luz możecie pytać, jestem na te sprawy otwarta. :D

@Natsnats pochwalam za te borowiny. Mysle ze zawsze to cos da a u mnie dalo az za duzo ;) Ja je zalewam goraca woda, pozniej rozcinam do wody sobie wsypuje magnez bo mi @sandra777.12 polecila. Mam takie specjalne gaciory na ta okazje bo wiadomo ze sie pobrudzisz, zakladam na brzuszek, przykrywam sie kocykiem i tak mi zleci okolo 45 minut. Robie je od 3 dnia cyklu przez kolejne 10 dni w miesiacu. Co do psiakow to juz pisalam ze moje sie potrafia poklocic i kawalki i musze je godzic. Ale moje to straszne obzarciuchy. Jadly by chyba bez przystanku caly dzien gdyby mialy taka mozliwosc. A jak przyjdzie 18 - ta to beda mi wisialy na nodze i mruczaly ze juz jest ta godzina i chca jesc. Ja im lacze karme tzn troche royala w kostkach i troche im dorzucam mokrej karmy z jakims mieskie. a w niedziele i poniedzialki dostaja kurczaka z marchewka i ryzem bo mi zostaje z rosolu. One jedza w tak szybkim tempie ze czasami sie boje zeby sie nie zadlawily.
Słodziaki te Twoje psy 🥰 nasz maluch tez obzarciuch ale jak mu mięskiem nie pachnie to nie pożre 🤪a chrupki w sensie sucha karmę to do łóżka przynosi i jak już nie ma siły jeść to sobie na nią patrzy i wącha...
A borowina super! Właśnie sobie zaaplikowałam i mega przyjemnie. Ja wcześniej robiłam okłady z oleju rycynowego na brzuch, tez detoksykuje i tez na to kładłam termofor. Tylko mało systematyczna byłam, teraz w borowina będę się starać 😇

reklama
Do góry