@fredka84 pomyślalysmy dokładnie o tym samymTo teraz na forum mamy już specjalistki chyba od wszystkiego [emoji12][emoji12][emoji12]. Czekaj czekaj, niech się z tobą oswoimy, to pewnie nie będziesz życia miała [emoji23].
@bazylia128 ją ta informacja na stówę zainteresuje [emoji23]
reklama
No właśnie miałam ci pisać, że szybsza byłaś [emoji23]@fredka84 pomyślalysmy dokładnie o tym samym [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No bo ja z tych wstydliwychJa to moja kochaniutka widzę że z Ciebie to jest też niezła aparatka [emoji12]. Tylko j się ukrywałaś cholercio jedna [emoji12]
L
Lad
Gość
Niektorzy mówią - weź kredyt, no ale jak ma się teraz kredyty jakieś, i kolejne raty będzie człowiek miał to co zostanie na życie z maluszkiem jak już się uda... Nasze państwo daje marna pomoc, bo tylko 5 tys max ale to też jak mieszkam w mniejszym mieście gdzie nie ma kliniki to już nie mogę skorzystać z tego (pomijając, że w moim przypadku to kropla w morzu potrzeb) ewentualnie mloglabym kombinować z meldunkiem...Właśnie, płacą nędzna a nasze marzenia aż tyle kosztują [emoji853]
Tasza
Fanka BB :)
Ja mam acard 150 i neoparin 0,4No kochana, Ty masz piekny prawie czysty brzuszek. Muszę spróbować tez lżej sciskac falde. A powiedz mi, acard lekarz kazal Ci włączyć? Bo mi odstawil, mówiąc,ze przy neoparinie za duże ryzyko krwotoku. A teraz na izbie moja dr sie zdziwiła i mowila,ze acard dziala na co innego i heparyna na co innego. Na co jej ordynator,ze jeżeli nie mam przeciwciał (Ja zrozumiałam,ze cioci o antyfosfolipidowe, ale może mowil o innych) to nie misze brac..
To zaraz się zaczną pytania hihihiNie chwaląc się, raczej w formie ciekawostki - pracuję w sex shopie. Więc jakby któraś z potrzebowała porady co do gadżetów itp piszcie śmiało.
mary.m
A ja mam dziś good news
Szef dzwonił, znaczy szef mojego działu z pracy. Mam gdzie wracać
Moje zlikwidowane stanowisko powraca
Co by sie nie zadziało zatem mam pracę od marca i tym samym mamy płynność finansową
Ale się cieszę
Super, to pewnie poczułaś wielką ulgę
Tasza
Też[emoji3] muszę młodej kupić jego bajki bo podarowałam wcześniej chrześnicy i tersz nie mam[emoji3]Kapuściński [emoji3590]
reklama
mary.m
Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony
Normalnie się popłakałam z radości
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki ❤
❤ No proszę, jaki dziś masz piękny dzień
Ostatnia edycja:
Podziel się: