reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ta jest mega! :)
Screenshot_2020-02-17-19-45-58-340_com.miui.gallery.jpg

@Natsnats pochwalam za te borowiny. Mysle ze zawsze to cos da a u mnie dalo az za duzo ;) Ja je zalewam goraca woda, pozniej rozcinam do wody sobie wsypuje magnez bo mi @sandra777.12 polecila. Mam takie specjalne gaciory na ta okazje bo wiadomo ze sie pobrudzisz, zakladam na brzuszek, przykrywam sie kocykiem i tak mi zleci okolo 45 minut. Robie je od 3 dnia cyklu przez kolejne 10 dni w miesiacu. Co do psiakow to juz pisalam ze moje sie potrafia poklocic i kawalki i musze je godzic. Ale moje to straszne obzarciuchy. Jadly by chyba bez przystanku caly dzien gdyby mialy taka mozliwosc. A jak przyjdzie 18 - ta to beda mi wisialy na nodze i mruczaly ze juz jest ta godzina i chca jesc. Ja im lacze karme tzn troche royala w kostkach i troche im dorzucam mokrej karmy z jakims mieskie. a w niedziele i poniedzialki dostaja kurczaka z marchewka i ryzem bo mi zostaje z rosolu. One jedza w tak szybkim tempie ze czasami sie boje zeby sie nie zadlawily.

Dokładnie widać teraz że bardzo było warto
Mam info z laboratorium embriologicznego. Z 3 rozmrażanych komórek zapłodniły się wszystkie. Jeden zarodek padł prawie od razu a dwa w sobotę jeszcze walczyły (to wiecie). Własnie dzwonili, ze jeden wczoraj czyli w 6dobie osiągnął stadium blastki 4.2.3 i został zamrożony [emoji4]
Normalnie się popłakałam z radości [emoji4][emoji4][emoji4]
Czyli mamy razem 4.
Warto było zamrozić te 3 komórki [emoji3590]

Kochane dziś 3 dzień stymulacji, a od wczoraj jakieś pieczenie i podrażnienie się pojawiło😓 mam ostatnia globulkę macmiroru i zastanawiam się czy mogę użyć? 🤔 Miała któraś z Was taka sytuację przy stymulacji? Mnie już męczy jedno jajo, aż dziwne. Mam nadzieję, że bierze się do roboty😅
@Tasza a Ty dziś nie powtarzalas bety?

reklama
Do góry