Dokładnie tak samo myśleWlasnie takiego przekazu chcialabym się spodziewać od lekarza w takiej sytuacji. Realistycznego. Bo to niczyja wina ze tak się stało, a zrobic nadzieje jest łatwo, tylko potem to boli o wiele bardziej
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
DrugiNiedrozne zostawione i bez wodniaków? To bez znaczenia na samą implantacje.
A to który Twój transfer?
Zostały mi dwa mrozaki, propozycja jest taka żeby podać ostatnie dwa ...
Tez bym się wkurzyła , ale to już nic teraz nie da... skup się na tym co pozytywne, masz dwa zarodki, wiec dwie ogromne szanse. Skup się na tym , postaraj... bo nastawienie przed transferem tez jest ważneDziewczynki dzwonili z labolatorium. Nie jest tak dobrze jak się spodziewałam i jestem wściekła !! Zapłodnili 6. Z tego 4 się dzieliły ale po drodze 2 zatrzymały się w rozwoju i finalnie mamy zamrożone dwie blastocysty 4.1.1 i 4.2.2. Ale jestem wściekła bo było 11 dojrzałych komórek i tych 5 nie zamrozili bo w zgodzie było ze maja zamrozić powyżej 6. Ale ja myślałam ze jeśli będzie powyżej 6 dojrzałych komórek czyli 6 do zapłodnienia a reszta do mrożenia ale w sunie pani powiedziała ze wybrali najlepsze a reszta była średniej jakości wiec mogłyby nie przetrwać mrożenia...
Ahhhh dziewczynki mamy tylko dwie blastki to tylko dwie szanse tak bardzo się boje wiem ze wystarczy ta jedna jedyna ale jakie są szanse ze uda się za pierwszym razem ... niewielkie
Choć i tak kocham już te moje dwie dzielne śnieżynki
Liliana87
Kochana, wypłacz się ale się nie poddawaj! To był Twój drugi transfer. Ruszlo, a to najważniejsze. Teraz lekarz bedzie wiedział jak podejść do 3 razu. Moze włączy wiele więcej leków. Moze zaproponuje dodatkowe procedury. Czy Ty badałaś sobie trombofilie?Niedrozne jajowody wyszło po badaniu
Liliana87
Byłam w takiej samej sytuacji ale nie zdecydowaliśmy się podać 2. Balam sie,ze zostanę z niczym. Tylko my mieliśmy wszystkie takie same zarodki.Drugi
Waleczna36
Nie ...Kochana, wypłacz się ale się nie poddawaj! To był Twój drugi transfer. Ruszlo, a to najważniejsze. Teraz lekarz bedzie wiedział jak podejść do 3 razu. Moze włączy wiele więcej leków. Moze zaproponuje dodatkowe procedury. Czy Ty badałaś sobie trombofilie?
Brałam tylko luteine dopochwowo, duphaston i prolutex zastrzyk
Waleczna36
Ja chyba nie mam wyjścia bo jak są słabe to będzie większa szansa , samą nie wiem dziś już nicByłam w takiej samej sytuacji ale nie zdecydowaliśmy się podać 2. Balam sie,ze zostanę z niczym. Tylko my mieliśmy wszystkie takie same zarodki.
Netiaskitchen
Ja z tych strachliwych i po tym jak w pierwszym transferze straciliśmy 2 zarodki, juz nigdy więcej nie zdecydowałam się na podanie dwóch. Musicie zastanowić się co robić. To bardzo indywidualna kwestia.Drugi
Liliana87
To zbadaj sobie te mutacje. To jest koszt ok 380zl, zamawiasz pakiet, przesyłają do domu i odsyłasz. Wszystko sprawnie. Jeśli coś wyjdzie to przy następnym transferze dostaniesz heparynę.Nie ...
Brałam tylko luteine dopochwowo, duphaston i prolutex zastrzyk
Co do zarodków, to tak jak napisala @Netiaskitchen musicie się zastanowić na spokojnie, to bardzo indywidualne. Ale przed 3 transferem na pewno bym coś dobadala. Zapytaj i histeroskopie.
reklama
Waleczna36
Miałam, jest czytaTo zbadaj sobie te mutacje. To jest koszt ok 380zl, zamawiasz pakiet, przesyłają do domu i odsyłasz. Wszystko sprawnie. Jeśli coś wyjdzie to przy następnym transferze dostaniesz heparynę.
Co do zarodków, to tak jak napisala @Netiaskitchen musicie się zastanowić na spokojnie, to bardzo indywidualne. Ale przed 3 transferem na pewno bym coś dobadala. Zapytaj i histeroskopie.
Podziel się: