Liliana87
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro ;(3.69 więc chyba lipa bo spadła ....
Dlaczego tak się dzieje ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro ;(3.69 więc chyba lipa bo spadła ....
No masakra powiem Ci... Cośw tym jest ze słabe komórki średnio znoszą rozmrażanie, ale to TY powinnaś zdecydować... Ja bym napisała skargę. Oficjalną, mailową. Nie zmieni to tego co się wydarzyło, ale nie wolno nam zostawiać takich sytuacji bez reakcji.
Trzymam kciuki za mrozaczki!!! I mam nadzieję ze dadzą radę, oznaczenia mają super [emoji3526]
Teraz ja będę drżała do soboty...
Niedrozne jajowody wyszło po badaniuNo to Twoja beta czyli transfer się udał ale dalszy podział i rozwój zarodka nie był prawidłowy.
A w Twoim przypadku przyczyna niepłodności jest określona czy idiopatyczna?
Przykro mi bardzo[emoji25][emoji25][emoji25]Ciaza biochemiczna jak pisała Artemida. Niska beta, a potem spadek...O przyczyny zapytaj lekarza, pewnie powie, ze wina zarodka. Ja nie miałam nigdy cb. U mnie jest z kolei problem z zupełnym brakiem implantacji... Dziwi mnie ze wczoraj lekarz mówił Ci ze jest ok...
Niedrozne jajowody wyszło po badaniu
Bardzo mi przykro tez to przeżyłam.Przykro mi bardzoCiaza biochemiczna jak pisała Artemida. Niska beta, a potem spadek...O przyczyny zapytaj lekarza, pewnie powie, ze wina zarodka. Ja nie miałam nigdy cb. U mnie jest z kolei problem z zupełnym brakiem implantacji... Dziwi mnie ze wczoraj lekarz mówił Ci ze jest ok...
Ja mialam 3 szt zamrożone. Teraz miały być dołączone do pobranej puli i zapładniane razem z tymi nowymi. Dowiem się w sobotę. Ale tak na zdrowy rozum, to gdyby mrożenie komorek jajowych było bez sensu to celebrytki (i inne babeczki obawiające sie o płodność za kilka lat) by tego nie robiły. A jednak robią, wiec myślę ze dobra komórka jajowa i dobry proces tej tzw witryfikacji to powinno byc ok.A jak to jest z mrożeniem komórek jajowych?jak później one się zachowują? Bo mi lekarz tłumaczył że one nie za dobrze reagują na mrożenie i rutynowo się raczej tego nie praktykuje bo jest mało efektywne. A Wy jakie macie obserwacje? Ktoś korzysta z własnych mrożonych komórek jajowych?
Wlasnie takiego przekazu chcialabym się spodziewać od lekarza w takiej sytuacji. Realistycznego. Bo to niczyja wina ze tak się stało, a zrobic nadzieje jest łatwo, tylko potem to boli o wiele bardziejBardzo mi przykro tez to przeżyłam.
Tez się zdziwiłam, ze wczoraj Ci lekarz mówił, ze super...mi przy 15 bhcg powiedziano, ze słabo ale zobaczmy za 48 godzin...wolałam się niestety nie nastawiać bo potem jeszcze większa załamka
Kochana ja miałam tylko zero za każdyM razem, wiec nie wiem czemu tak się dzieje, ale dziewczyny na pewno Ci podpowiedzą. W każdym bądź razie, jeśli spada, to już chyba wiesz.... przykro mi bardzo ... znam ten ból i przytulam Cię z całych sił3.69 więc chyba lipa bo spadła ....