Tasza
Fanka BB :)
No ledwo przeżułam ale wstałam[emoji3]@Tasza a ty dalej nie mozesz wstac od tego jedzenia ? Opowiadaj
Z wrażenia zapomniałam zapłacić za kalosze dla młodej i już odeszłam z nimi od kasy, na szczęście uprzejma pani poinformowała mnie o moim fopa[emoji23]
A pptem wróciłam do domu to pewien wyspany nawis przykleił się, Pawła musiałam ściemnić i tak mi zeszło[emoji23]
Nie wiedziałam jak mu to powiedzieć, to kupiłam takiego gryzaka grzybka, którego młoda kiedyś bardzo lubiła a zgubiła. I mówię-mam coś dla Ciebie, każę zamknąć oczy i kładę na ręce. On patrzy zaskoczony czy to dla młodej, a ja że nie, da komuś innemu. I miał taki śmieszny tik merwowy chyba w tym momencie[emoji23] mówił, że z tego co opowiadałam to on nastawiał się raczej dzisiaj na biadolenie i wino a nie na takie informacje[emoji23]
Zbyt wylewny nie był, chyba sam niedowierza jeszcze[emoji3] obczaję na dniach jak będzie się zachowywać [emoji3]
Ja nabuzowana[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]. Piczka chyba mi się od tej luteiny podrażnia, jutro doktorki zapytam co na to. W piątek mam powtórzyć betę i nie wiem czy przypadkiem we wtorek też nie pójdę bo jakoś bezpieczniej będę się czuła. Mój gin jest do końca tego tygodnia na urlopie a fajnie byłoby wykluczyć to puste jajo chociaż.
Jeśli tfu tfu tfu do połowy marca nie poronię to oddam komuś wizytę u Pasikonika. Tfu tfu tfu tfu tfu[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]