Jezzuuu [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] co za dzien, a tak milo sie zapowiadalo. No wiec bylam u szefa i szykuje mi sie kolejna prezentacja. Tlumacze mu ze stara jest dobra ze sie mocna nad nia napracowalam, ze przemaiwa i jest skuteczna, ze jest innoacyjna NIE!!! Potrzebujemy czegos nowego. Napewno cos wymyslisz... Za tydzien znowu bede sie produkowala o fotowoltaice i ppompach ciepla przed stadem zadufanych w sobie glupoli. Oni i tak nic z tego nie zapamietaja bo podczas wykladu sie tylko gapia i glupio usmiechaja po czym jakis glupio madry zada jakies glupio madre pytanie i bedzie myslal ze wszystkim zaimponowal!!! A ja i tak bede wszystkim musiala to wysylac na maila. A ta pinda ma swoje konto i nie potrafi nawet zareagowac ze kilka maili nie doszlo. Jak sie jej pytam czy ona tego nie widzi to mi odpowiedziala ze myslala ze to spam [emoji3166] Pozniej szef do mnie sie pyta jak nowa?! Monika domyslalmy sie ze od jakiegos czasu masz chyba jakies plany ? Jak by to delikatnie ująć ? Chyba sie nie myle? Czy to cos poważnego ?!
Na co ja ze tak ale narazie nie wiadomo czy cos z tego wyjdzie ;( On: Nie zrozum mnie zle ale musisz uczyc ja szybciej bo chyba jeszcze nie ogarnia a przy mnie sie chyba za bardzo denerwuje to nie bede z nia o tym rozmawial !!! Na wszelki wypadek zatrudnim dla ciebie jeszcze jedna osobe. No co mu mialam powiedzec jak ta jest we mnie tak wpatrzona i tak sie cieszy z tej pracy... Wyjechalam z pracy pojechalam do kwiaciarni bo obiecalam mojej starej przyjaciolce ze do niej wjade to jej kupilam bukiecik i sobie sama przy okazji tez kilka tulipanow. U mojej P muslalam ze dostane czegos do glowy. Niby fajnie ale jak slysze jej teksty to mam ochote jej wyjechac z jakim tekstem. Kocham ja bo to naprawde moja przyjaciolka chociaz odkad zaszla w ciaze i urodzila dziecko a dziecko ma juz pol roku duzo mniej sie widzimy. Znam ja odkad Łukasz mnie sprowadzil na ta wies
Ale jak ona mi podaje swoje dziecko i co chwile mowi no przytul sie i napatrz to zaraz i ty zajdziesz !!!!! Nienawidze tego. Nawet nie wiem jak reagowac. Nie siedz na podlodze bo siuske przeziebisz a teraz musisz o nia dbac !!!! Dobra wyszlam stwierdzilam ze nadrobie i podjade do tesciow. A oni mi co chwile zdjecia tylko pokazuja Jasiek na pasowaniu ucznia, Jasiek je nalesniki, Jasiek maluje robota, Jasiek q.....wa SRA !!!! Jasiek jest wszedzie w ramkach, normalnie pelno go wszedzie. Ja juz sie przyzwyczailam ze jest go pelno i to milosc ich zycia ale dzisiaj jakby rozum stracili. I ona dzwoni do Jasia czy juz napewno odrobil lekcje i podaje mi sluchawke a ja mam gadac z 7 latkiem!!! Normalnie mam juz taka załamke [emoji24][emoji24][emoji24] nie wiem co mi sie dzisiaj porobilo. Wychodze od nich a tesciowa: Alez bylo dzisiaj milutko prawda? Musisz nas czesciej odwiedzac!!! Na co ja: Dobrze Jolu dozobaczenia !!! Mowie do nich po imieniu
Wchodze do domu i jeszcze Łukasz mnie tak wpienil musialam sie z 15 minut tlumaczyc skad mam kwiatki!!! Woncu uwierzyl i mi mowi ze byl dzisiaj na miescie i kupil mi ksiazke
o sprzataniu!!!! Czy on mi cos sugeruje ?! Przeciez staram sie dbac o porzadek. Potem do mnie ze zapomnial powiedziec ze mam dzwonila cala w skowronkach ze bylam u nich i tak milo spedzilismy czas. Za chwile mi mowi ze jak on by juz chcial zeby bylo po tym badaniu!!! Nosz cholewcia to ja musze takie rzeczy przechodzic zastrzyki, pukcje a temu sie wydaje ze glupie badanie nasienia to jakas wielka sprawa. Wogole to stwierdzilam ze jest nie wyzyty seksualnie!!! Chyba sie z nim rozwiode
[emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] a tak na serio dziewczyny to wcale mi nie jest do smiechu. Jeszcze wszystko przede mna a ja juz wiem ze napewno pierwszy raz sie nie uda ;( Napewno tak bedzie. I bedziecie sobie myslaly ta tak biegala, dietowala, na glowie stawala, cudowala a i tak sie nie udalo !!!![emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] No to oto jestem dzisiaj taka optymistyczna [emoji3166][emoji106] YES [emoji106][emoji106][emoji106] nawet nie wiem po co to wszystko pisze... Nie zwracajcie na mnie dzisiaj uwagi. Moze jutro bedzie lepiej.