Jak się czujesz? Przeszło?Ja dzisiaj w pracy ledwo zyje. W nocy mnie zlapal taki bol brzucha i biegunki i tak do rana. Wzielam tabltki na biegunke zeby sie nie usrac pracy ale co z tego jak brzuch tak boli Caly czas jakies skurcze. Nie wiem od czego. Jadlam wszystko dozwolone, leki te co zawsze Caly dzien mam zepsuty a mialam tyle zaplanowane... Wolnego oczywicie nie wezme bo niedlugo bede musiala isc na jakies L4. Do tego ta nowa mnie tak denerwuje ta co pisalam ze ja lubie Nic jeszcze nie ogarnia po takim czasie zamiast mnie odciazac od pracy to jeszcze doklada bo musze ja pilnowac i wszystko po niej poprawiac ... a mnie dzisiaj tak brzunio boli Niech ten dzien sie juz konczy...
reklama
Ale masz super figuręJa używam ZAWSZE 50+.... I Zobacz załącznik 1078413Zobacz załącznik 1078415
ja używam ZAWSZE 50+...i nóż w kieszeni mi się otwiera jak ktoś mówi że na 50-tke to nie da się opalić, a ludzie nie zdają sobie sprawy jakie to jest szkodliwe... Moje zdjęcia, oczywiście na filter 50+
Czarna1985
Fanka BB :)
Współczuję Ci kochana. Pij duzo wodyjelitowka
Liliana87
Dopiero 21 lutego. I wtedy już powinien być zarodek i serduszko. Nic. Pozostaje mi sikac na patyk co kilka dni.To brudzenie to myśle nic griznego ale rozumiem Twoj strach i szok rano. najwazniejsze ze juz lepiej. No no masz zestaw [emoji6] ja rumianku nieee ale miete moge wypic Twoja kolejna wizyta kiedy?
Liliana87
Będzie już jutro.No niby nie ma znaczenia ale jak byłoby serce tak jak u ciebie to cieszyłabym się na maksa.
bazylia128
No juz troche lepeiej. Wypilam jeszcze ze trzy smecty i i juz ze mnie nie leci ale bola mnie miesnie i glowa normalnie jak przy grypie ;(Jak się czujesz? Przeszło?
bazylia128
Przypomnialo mi sie jak kiedys juz dawno szlam na ngach z pracy i tez czulam ze mnie cos bierze a przechodzilam obok pizzeri i jak poczulam te zpachy to rzyglam przy ludziach na chodniku Dzisiaj mi nie wiele brakowalo jak weszlam do apteki ale to chyba dlatego jak uslyszalam ile mam zaplacic Odebralam swojeleki do stymulacji i z e swoimi jakimis tam smectami i electrolitami zaplacilam 1000 zl W piatek musimy zaplacic 1500 zl bo 500 zl za lukasza badanie nasienia i jeszcze musimy oboje zrobic badania zakazne. Ja to juz chyba 3 raz robie Mam nadzieje ze to juz bedzie wszystko...
nieagatka
Ja jadlam lyzke tego i popijalam szklanka wody. Nie bylam w stanie zrobic zawiesiny i wypic, zbyt mnie obrzydzalo.Jutro kupimy te śliwki. Bede próbować. Bo siemie mam..ale to tak jesc w calosci? Surowe? Jestem zielona
Ja mialam 14.01. Lekarze liczą po swojemu te tygodnie tez tego nie rozumiem czyli serduszko bedzie. Dawaj nam tu znac. Ja zajrze rano i kciuki zacisniete
Na mnie takie dzialalo, no i wlasnie sliwki, kiszonki i duuuzo wody.
Dzięki kochanaAle masz super figurę
reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem zupełnie nowa i chciałam się przywitać próbowałam przeczytać cały wątek, ale jest tego tyle, że koniec końców zrezygnowałam! Tyle co udało mi się zobaczyć skłoniło mnie do dołączenia do Was Dajecie tyle otuchy i wiary człowiekowi, że naprawdę można odzyskać pogodę ducha.
Ja dopiero zaczynam walkę o swoje szczęście.
Jestem zupełnie nowa i chciałam się przywitać próbowałam przeczytać cały wątek, ale jest tego tyle, że koniec końców zrezygnowałam! Tyle co udało mi się zobaczyć skłoniło mnie do dołączenia do Was Dajecie tyle otuchy i wiary człowiekowi, że naprawdę można odzyskać pogodę ducha.
Ja dopiero zaczynam walkę o swoje szczęście.
Podziel się: