reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj w pracy ledwo zyje. W nocy mnie zlapal taki bol brzucha i biegunki i tak do rana. Wzielam tabltki na biegunke zeby sie nie usrac pracy ale co z tego jak brzuch tak boli 😭😭😭😭😭😭😭😭 Caly czas jakies skurcze. Nie wiem od czego. Jadlam wszystko dozwolone, leki te co zawsze 😢😢😢 Caly dzien mam zepsuty a mialam tyle zaplanowane... Wolnego oczywicie nie wezme bo niedlugo bede musiala isc na jakies L4. Do tego ta nowa mnie tak denerwuje 😡😡😡😡😡😤😤😤😤😤😤😤 ta co pisalam ze ja lubie ;) Nic jeszcze nie ogarnia po takim czasie 😡😡😡😡 zamiast mnie odciazac od pracy to jeszcze doklada bo musze ja pilnowac i wszystko po niej poprawiac ... a mnie dzisiaj tak brzunio boli 😭😭😭 Niech ten dzien sie juz konczy...
Jak się czujesz? Przeszło?

reklama
To brudzenie to myśle nic griznego ale rozumiem Twoj strach i szok rano. :( najwazniejsze ze juz lepiej. No no masz zestaw [emoji6] ja rumianku nieee ale miete moge wypic;) Twoja kolejna wizyta kiedy?
Dopiero 21 lutego. I wtedy już powinien być zarodek i serduszko. Nic. Pozostaje mi sikac na patyk co kilka dni. ;)

Przypomnialo mi sie jak kiedys juz dawno szlam na ngach z pracy i tez czulam ze mnie cos bierze a przechodzilam obok pizzeri i jak poczulam te zpachy to rzyglam przy ludziach na chodniku :o😅 Dzisiaj mi nie wiele brakowalo jak weszlam do apteki ale to chyba dlatego jak uslyszalam ile mam zaplacic ;) Odebralam swojeleki do stymulacji i z e swoimi jakimis tam smectami i electrolitami zaplacilam 1000 zl ;) W piatek musimy zaplacic 1500 zl bo 500 zl za lukasza badanie nasienia i jeszcze musimy oboje zrobic badania zakazne. Ja to juz chyba 3 raz robie ;) Mam nadzieje ze to juz bedzie wszystko...

Jutro kupimy te śliwki. Bede próbować. Bo siemie mam..ale to tak jesc w calosci? Surowe? Jestem zielona ;)
Ja mialam 14.01. Lekarze liczą po swojemu te tygodnie tez tego nie rozumiem;) czyli serduszko bedzie. Dawaj nam tu znac. Ja zajrze rano i kciuki zacisniete:)
Ja jadlam lyzke tego i popijalam szklanka wody. Nie bylam w stanie zrobic zawiesiny i wypic, zbyt mnie obrzydzalo.
Na mnie takie dzialalo, no i wlasnie sliwki, kiszonki i duuuzo wody.

reklama
Cześć dziewczyny.
Jestem zupełnie nowa i chciałam się przywitać :) próbowałam przeczytać cały wątek, ale jest tego tyle, że koniec końców zrezygnowałam! Tyle co udało mi się zobaczyć skłoniło mnie do dołączenia do Was :) Dajecie tyle otuchy i wiary człowiekowi, że naprawdę można odzyskać pogodę ducha.
Ja dopiero zaczynam walkę o swoje szczęście.

Do góry