No naczytałam się jak dziewczyny mają po 22 komórki po punkcji i tak 8 mało mi się zdawało nie chce komórek mrozić, zarodki sameAle dlaczego 8 to mało? Jeśli są dojrzałe i duże to wydaje mi się że to nie jest mało. Ważne ile uda się utworzyć zarodków. A jeśli wszystkie będą się nadawały? Ty chcesz mrozic komórki jajowe czy same zarodki?
reklama
A ile odpadło? Wszystkie miałaś dojrzałe? Ile zarodków Ci wyszło?Też miałam 8 pobranych
Też tak zrobię na pierwszy tydzień po transferze, a później jak się okaże że się uda to bd myśleć dopieroJa ostatnio bralam z Polski zwolnienie. Przetlumaczulam i zawiozlam do pracy. Bez problemu przeszlo . Jeszcze nie chcialam zeby ktos wiedział co sie dzieje u mnie i lekarz napisal leczenie objete tajemnica
@bazylia 128 jak się czujesz? Lepiej trochę?
@Netiaskitchen a ty kochana jak tam? Nic nie boli?
Ja właśnie pierwszy raz robię słonecznikowiec, przyjeżdżać na ciacho [emoji12]
Riddikulus
Fanka BB :)
Muszę Wam to pokazać. Mój koteł sam przyszedl i mi się w nogi położył.. odkąd mu jajca obcielismy to wydoroslal i rzadko się kładzie kolo nas. Niby jest zawsze bliziutko ale głaskać się nie przychodzi, robie to tylko jak jest bardzo śpiący i leży albo skubany jak chce jesc, to wtedy się przymila.. A teraz sie położył mi w nóżkach i czuje takie ciepelkoZobacz załącznik 1078583
Teraz to ja ze swoimi na transfer pojadę [emoji23]
No właśnie
Zobacz załącznik 1078594
Moja tez mi nogi grzeje [emoji76] zmówiły się
A mój mąż wrócił od lekarza no i jest wyrok - zapalenie płuc - tydzień w domu z antybiotykiem
Mój dzisiaj tez przychodził się przytulic jak bylam zdenerwowana. Chyba dzisiaj koci dzień.
Ja obudziłam się 15 minut temu. Padlam ze stresy jak wróciliśmy z transferu ok 14.
Teraz juz "tylko" czekanie 14 dni na bete.
Co do zwolnień to ja też głupia nie biorę. Histero miałam robione miejscowo 300 km od domu a następnego dnia byłam już w pracy. Nie biorę zwolnienia żeby uniknąć pytan.
bazylia128
jelitowka@Liliana87 czy juz lepiej? Mam taka nadzieję! Jestem najlepszym przykladem ze po krwawieniu nie wszystko skonczone wiec u Ciebie takie brudzenie tez napewno nie przekresli niczego. o matko my to się mamy...moj lekarz mi powiedzial ze teraz strach bedzie mi zawsze towarzyszył. No i mam czytac ksiazki a nie internety czytac @Artemida90 jutro usg to juz bedzie serduszko? Kiedy Ty mialas transfer przypomnij mi
P.s. dziewczyny co na zaparcia chce mi sie a nie mogę
Margit2018
Raaany boooskue żeby tylko później to zatrzymaćDużo pić, śliwki, kawa. A najlepiej płatki owsiane z otrębami i śliwkami suszonymi na maślance. Plus siemię lniane.
Liliana87
OjćMożesz i nie musisz
Np moja przyjaciółka zaczęła wymiotować około 4 miesiąca (nie wiem który tydz) i tak przez jakieś 3 miesiące .. wtedy miesiąc przerwa i znowu [emoji58][emoji58][emoji58]
bazylia128
Ja chyba troche lepiej wlasnie sie zmuszam i jem sucharki a wiecei ze lukasz mi specjalnie kupil cole w puszce wypilam ja i jakby lepiej ? @fredka84 czytalas kiedys AFTER? Ja mam tego trzy tomy juz dawno kupilam i nie moglam sie zebrac. To takie chyba dla nastolatek ale czasami trzeba i takie. Jest nawet film na podstawie tej ksiazki. Bardzo mnie tylko jeszcze glowa boli. Jak ja bym chciala zeby juz jutro bylo dobrze. To wszystko przez te pogody. Caly czas cieplo.@bazylia 128 jak się czujesz? Lepiej trochę?
reklama
bazylia128
Jeszcze morele suszone...Jutro kupimy te śliwki. Bede próbować. Bo siemie mam..ale to tak jesc w calosci? Surowe? Jestem zielona
Ja mialam 14.01. Lekarze liczą po swojemu te tygodnie tez tego nie rozumiem czyli serduszko bedzie. Dawaj nam tu znac. Ja zajrze rano i kciuki zacisniete
Podziel się: