Liliana87
Fanka BB :)
Dwucyfrowa i rosnie to dobrzeDziewczyny. Moja dzisiaj 2 beta
36.62 szału nie ma ale w sobotę było 21 więc przerosło chyba w normie co?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dwucyfrowa i rosnie to dobrzeDziewczyny. Moja dzisiaj 2 beta
Super, teraz czekać oby beta była pozytywnaNo i jestem po. Blastuś jest że mną. Pani embriolog bardzo pochwalił, że pięknie się rozmroził i od rana pięknie się rozwijał.
Narobili mi nadziei której mieć nie powinnam. Już normalnie wybieram szpital do porodu
Podczas transferu się modlilam. Niby nic ale z moim podejściem do religii to cud. Tak po prostu mnie wzięło i w myślach się modlilam i płynęły mi łzy. Także pielęgniarka mnie za rękę sciskac musiała.
Tak wszystkie badania zrobisz w Prokocimiu tylko przy KIR pamiętaj żeby dodać HLA- c dla męża bo to ważne przy KIR AA jak byś miała- nauka od dziewczyn mądrzejszych na tym forum które są skarbnicami wiedzy w tym temacie !!!!Cześć dziewczynki, ja już po wizycie u doktora Sydora. Mam zlecone badania i już się cieszę, ze coś się dzieje wklejam Wam jakie mamy zrobić. Te zaznaczone kropeczka są dla mnie i męża a wszystkie inne tylko ja. Chociaż tyle bo jak patrzyłam na ceny to trochę to wyjdzie...ale powolutku do celu. Już sobie zarezerwowaliśmy wizytę do doktora Sydora na 6 marca (@bazylia128 bardzo proszę wpisz ) i jutro na czczo jadę robić bo wyniki podobno 3 tygodnie. Mam nadzieje, ze wszystkie zrobią mi w Prokocimiu.
Trzymam kciukiNo i jestem po. Blastuś jest że mną. Pani embriolog bardzo pochwalił, że pięknie się rozmroził i od rana pięknie się rozwijał.
Narobili mi nadziei której mieć nie powinnam. Już normalnie wybieram szpital do porodu
Podczas transferu się modlilam. Niby nic ale z moim podejściem do religii to cud. Tak po prostu mnie wzięło i w myślach się modlilam i płynęły mi łzy. Także pielęgniarka mnie za rękę sciskac musiała.
Super, dziękuje za infoTak wszystkie badania zrobisz w Prokocimiu tylko przy KIR pamiętaj żeby dodać HLA- c dla męża bo to ważne przy KIR AA jak byś miała- nauka od dziewczyn mądrzejszych na tym forum które są skarbnicami wiedzy w tym temacie !!!!
Przyrost jest - 71,4 % więc nie ma czym się martwić trzymamy kciukiDziewczyny. Moja dzisiaj 2 beta
Wiesz, ja jelitowkę to zawsze w domu przeczekam i do lekarza nie idę. Chyba że jutro też będziesz się tak źle czuła to wtedy idź, szkoda się męczyć.@fredka84 ja mam chyba jakas wirusowke bo glowa mnie boli a do tego czuje sie jakbym miala jakas goraczke. Jeszcze 45 minut i ide do domu. Jak wirusowka to chyba trzeba poprostu to przeczkac co nie ? Czy powinnam isc do lekarza? Jak ja nienawidze byc chora!!!!!! JA to jak facet marudze U mnie juz tez dosc mocno wieje.
Musisz kochana duzo pic, jedzenie tylko ty ci tyci lekkostrawne, i jakies elektrolity kup w aptece. No i na chorobe najlepszy jest sen. Oszczędzaj się kochana.@fredka84 ja mam chyba jakas wirusowke bo glowa mnie boli a do tego czuje sie jakbym miala jakas goraczke. Jeszcze 45 minut i ide do domu. Jak wirusowka to chyba trzeba poprostu to przeczkac co nie ? Czy powinnam isc do lekarza? Jak ja nienawidze byc chora!!!!!! JA to jak facet marudze U mnie juz tez dosc mocno wieje.