Woooow marzy mi się taki wynik, superJa już podziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i . Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No mam teraz test cierpliwości i opanowania. Nie są to moje mocne stronyNie informuja codziennie o rozwoju zarodkow? Zeszlabym na zawal. Ja codziennie mialam dosc wyczerpujaca konwersacje z embriologani, zwlaszcza w 2giej dobie kiedy decydowalismy czy hodujemy do blastki czy nie.
Nie wyobrazam sobie nie wiedziec codziennie jaki jest stan rzeczy...
Ale wynik masz niesamowity [emoji4]
bazylia128
Ja przy jej melonach mam orzeszki Moj kolega z racy by powiedzial MA CZYM ODDYCHAC !!!Ha ha, ja też to pierwsze zauważyłam ale przemilczalam i tylko zazdrosnym okiem rzucilam [emoji12]. A ty widzę, że z grubej rury [emoji23][emoji23][emoji23] Mogłaby się że ze mną troszkę podzielić [emoji3590]
bazylia128
No taszkuusss nasza tak dlugo juz jestes z nami na forum i takie pytania ? Mala @Tasza albo Pawełek uklada sie w brzuszkuNic nie źle!!! Nawet nie myśl o głupotach, uda ci się [emoji110][emoji110][emoji110]
bazylia128
hehehehe to ja mam na odwrot z przodu plecy ale tylek mam duzyNo tu nie powiem, natura mnie obdarowała, ale za to dupa równa z placami
Głupol [emoji23][emoji23][emoji23]. Padłam [emoji23]No tu nie powiem, natura mnie obdarowała, ale za to dupa równa z placami [emoji23]
bazylia128
Jak to jest mozliwe ze nie masz ryzyka hiperki Co bedziesz dzisiaj robic. Juz sobie wyobrazam jaka jestes szczesliwaNarkoza jest super prawie tak super jak relanium
Wiesz, ja też nie wiem ile z tych pęcherzyków będzie komórek i ile nam się zapłodni i dotrwa do blastki. Pożyjemy zobaczymy. Ale i tak jestem w szoku, że mimo tylu pobranych nie miałam teraz ryzyka hiperki. No i czuję się na razie ok. No i mam zakaz podnoszenia Maksika dziś. Dwie położne mi o tym mówiły, to chyba naprawdę jest to ważne.
Ha no to witaj w klubie [emoji8]hehehehe to ja mam na odwrot z przodu plecy ale tylek mam duzy
Liliana87
Tak ja dziewczyny pisały, każda ma różne objawy. Trzymam kciuki oby to się wgryzal kropcio [emoji7]Laski. Boli mnie brzuch jak na okres, beta w środę. To bardzo źle???
reklama
Czarna1985
Kochane moje właśnie kupilam bilet i lece 27 lutego do Gdańska. W koncu się cos dzieje u mnie @bazylia128 kochana moja prosze Cię wpisz mnie do kalendarza na 2 marca histeroskopia
A w kolejnym cyklu mam nadzieję transferpozdrawiam was dziewczynki . Milego dnia
A w kolejnym cyklu mam nadzieję transferpozdrawiam was dziewczynki . Milego dnia
Podziel się: