reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po😊dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa, wsparcie i ✊. Pobrane 21 pęcherzyków. Nic więcej na razie się nie dowiem, bo pozmieniali procedury i podobno nie dzwonią w trakcie hodowli do blastki. Jak telefonicznie się niczego nie dowiem to w sobotę przed transferem mam spotkanie z embiologiem i wtedy będzie komplet info. Trochę to dziwne, ale kij im w oko. Whatever. Transfer w sobotę, o 12.50.@bazylia128 możesz mnie dopisywać 😊
Samopoczucie spoko, pewnie działa ta przeciwbólowa kroplówka 😉
Woooow marzy mi się taki wynik, super 😁

reklama
Nie informuja codziennie o rozwoju zarodkow? Zeszlabym na zawal. Ja codziennie mialam dosc wyczerpujaca konwersacje z embriologani, zwlaszcza w 2giej dobie kiedy decydowalismy czy hodujemy do blastki czy nie.
Nie wyobrazam sobie nie wiedziec codziennie jaki jest stan rzeczy...
Ale wynik masz niesamowity [emoji4]
No mam teraz test cierpliwości i opanowania. Nie są to moje mocne strony😂

Ha ha, ja też to pierwsze zauważyłam ale przemilczalam i tylko zazdrosnym okiem rzucilam [emoji12]. A ty widzę, że z grubej rury [emoji23][emoji23][emoji23] Mogłaby się że ze mną troszkę podzielić [emoji3590]
Ja przy jej melonach mam orzeszki ;) Moj kolega z racy by powiedzial MA CZYM ODDYCHAC !!!

Narkoza jest super 😊prawie tak super jak relanium😂
Wiesz, ja też nie wiem ile z tych pęcherzyków będzie komórek i ile nam się zapłodni i dotrwa do blastki. Pożyjemy zobaczymy. Ale i tak jestem w szoku, że mimo tylu pobranych nie miałam teraz ryzyka hiperki. No i czuję się na razie ok. No i mam zakaz podnoszenia Maksika dziś. Dwie położne mi o tym mówiły, to chyba naprawdę jest to ważne.
Jak to jest mozliwe ze nie masz ryzyka hiperki :confused:😍 Co bedziesz dzisiaj robic. Juz sobie wyobrazam jaka jestes szczesliwa ;)

reklama
Do góry