reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No i jestem po. Blastuś jest że mną. Pani embriolog bardzo pochwalił, że pięknie się rozmroził i od rana pięknie się rozwijał.

Narobili mi nadziei której mieć nie powinnam. Już normalnie wybieram szpital do porodu 😁

Podczas transferu się modlilam. Niby nic ale z moim podejściem do religii to cud. Tak po prostu mnie wzięło i w myślach się modlilam i płynęły mi łzy. Także pielęgniarka mnie za rękę sciskac musiała.
🤞🤞✊✊✊ Super, teraz czekać oby beta była pozytywna☺️

Cześć dziewczynki, ja już po wizycie u doktora Sydora. Mam zlecone badania i już się cieszę, ze coś się dzieje :) wklejam Wam jakie mamy zrobić. Te zaznaczone kropeczka są dla mnie i męża a wszystkie inne tylko ja. Chociaż tyle bo jak patrzyłam na ceny to trochę to wyjdzie...ale powolutku do celu. Już sobie zarezerwowaliśmy wizytę do doktora Sydora na 6 marca (@bazylia128 bardzo proszę wpisz 😘) i jutro na czczo jadę robić bo wyniki podobno 3 tygodnie. Mam nadzieje, ze wszystkie zrobią mi w Prokocimiu.
Tak wszystkie badania zrobisz w Prokocimiu tylko przy KIR pamiętaj żeby dodać HLA- c dla męża bo to ważne przy KIR AA jak byś miała- nauka od dziewczyn mądrzejszych na tym forum które są skarbnicami wiedzy w tym temacie !!!!

No i jestem po. Blastuś jest że mną. Pani embriolog bardzo pochwalił, że pięknie się rozmroził i od rana pięknie się rozwijał.

Narobili mi nadziei której mieć nie powinnam. Już normalnie wybieram szpital do porodu 😁

Podczas transferu się modlilam. Niby nic ale z moim podejściem do religii to cud. Tak po prostu mnie wzięło i w myślach się modlilam i płynęły mi łzy. Także pielęgniarka mnie za rękę sciskac musiała.
Trzymam kciuki ✊✊✊

@fredka84 ja mam chyba jakas wirusowke bo glowa mnie boli a do tego czuje sie jakbym miala jakas goraczke. Jeszcze 45 minut i ide do domu. Jak wirusowka to chyba trzeba poprostu to przeczkac co nie ? Czy powinnam isc do lekarza? Jak ja nienawidze byc chora!!!!!! JA to jak facet marudze ;) U mnie juz tez dosc mocno wieje.

@fredka84 ja mam chyba jakas wirusowke bo glowa mnie boli a do tego czuje sie jakbym miala jakas goraczke. Jeszcze 45 minut i ide do domu. Jak wirusowka to chyba trzeba poprostu to przeczkac co nie ? Czy powinnam isc do lekarza? Jak ja nienawidze byc chora!!!!!! JA to jak facet marudze ;) U mnie juz tez dosc mocno wieje.
Wiesz, ja jelitowkę to zawsze w domu przeczekam i do lekarza nie idę. Chyba że jutro też będziesz się tak źle czuła to wtedy idź, szkoda się męczyć.
Zdrówka życzę psiorko [emoji3590]
Może któraś jakiś domowy sposób na to zaleci, bo ja to nigdy nic nie brałam

reklama
Musisz kochana duzo pic, jedzenie tylko ty ci tyci lekkostrawne, i jakies elektrolity kup w aptece. No i na chorobe najlepszy jest sen. Oszczędzaj się kochana.

Do góry