Juz po wizycie. Jestem zadowolona z podejścia lekarza, czuje się pewniej. Odpowiedział mi jasno na wszystkie pytania, obmyślił nowe podejście. Dałam mu moja listę pytań śmiał się skąd to wszystko wiem- powiedziałam z polskiego forum , śmiał się. On podejrzewa ze mamy słaba jakoś zarodków, ze względu na słabe nasienie, ale żeby wykluczyć inne przeszkody, ja mam zrobić wszystkie badania które sa na zdjęciu plus histeroskopie, ale już w następnym cyklu, mam zadzwonić do lekarza który to robi w pierwszym dniu miesiączki i wtedy umówię się na badanie. Do tego czasu mam już mieć zrobione te wcześniejsze badania i wtedy zobaczymy czy będziemy odrazu zaczynać stymulację czy trzeba wdrożyć jakieś dodatkowe leczenie. Mąż ma zrobić badanie spermy i kontynuowac brać Profertil i tabletki voltarene przez pierwszych 15 dni miesiąca, ma zylaka powrózka, a to ma działać przeciwzapalnie. Przy następnej stymulacji, będę miała zwiekszona dawkę gonal z 187,5u na 225u plus orgalutran żeby mieć więcej komórek.
@Artemida90 nie wiem czy Cię to w jakiś sposób uspokoi, ale zapytałam lekarza o Ciebie, jeśli krwawienie było jednorazowe i mało, bez boli to on jest prawie pewny, ze to nic takiego, oczywiście najlepiej jakbyś poszła do lekarza sprawdzić, wiec mu powiedziałam ze nie ma opcji, trochę się zdziwił, ze tak to wyglada w Holandi, ale kazał Cię uspokoić, ze to prawdopodobnie nic groźnego! Wiec odpoczywaj
@Artemida90 nie wiem czy Cię to w jakiś sposób uspokoi, ale zapytałam lekarza o Ciebie, jeśli krwawienie było jednorazowe i mało, bez boli to on jest prawie pewny, ze to nic takiego, oczywiście najlepiej jakbyś poszła do lekarza sprawdzić, wiec mu powiedziałam ze nie ma opcji, trochę się zdziwił, ze tak to wyglada w Holandi, ale kazał Cię uspokoić, ze to prawdopodobnie nic groźnego! Wiec odpoczywaj