To może niepotrzebnie martwisz się o wynik amh [emoji846]. Jesteś w dobrej kondycji że ciało tak pięknie funkcjonuje [emoji3590]Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Jak dla mnie ślicznieWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Kurde, dzięki. Przez tą niepewność spać nie mogłam. To moje największe szaleństwo w całym życiu, serioJak dla mnie ślicznie [emoji7][emoji7][emoji7]
Netiaskitchen
Zazdroszczę. Moje jajniki pobolewają już od kilku dni, a obstawiam ze min kilka dni pewnie z 5 wciąż przede mną. Brzuch już wygląda na pierwszy trymestrA estradiol nie dobił jeszcze nawet do 1000. Długa droga jeszcze, chyba wyciągnę z szafy jakieś ubrania oversize...Ja przez cała stymulację nie czułam nic, ani brzucha, ani jajników, tez wypatrywałam u siebie jakiś objawow bo lekarz mówił ze napewno przyjdą a u mnie nic, ale jestem już po punkcji i pobrano 12 komórek
Netiaskitchen
Nie licząc in vitro ofkorsKurde, dzięki. Przez tą niepewność spać nie mogłam. To moje największe szaleństwo w całym życiu, serio
Aduś16
Myślę dziś od rana o Twojej becie! jestem jakoś przekonana że u Ciebie wszystko jest i będzie dobrze!!Bo masz silny organizm! Bardzo dobrze.
Ooooh @bazylia128 ja bym tak kochała te nadprogramowe kilogramy , gdyby były wynikiem upragnionej ciąży a tak tylko się człowiek dołuje@Lola83 i @s.ols3404 dajcie sobie troszke czasu. Nie rezygnujcie z diety i ruchu i przyjdzie taki moment ze waga zacznie spadac. DONT WORRY ❤
A masz długi protokół czy krótki ?Zazdroszczę. Moje jajniki pobolewają już od kilku dni, a obstawiam ze min kilka dni pewnie z 5 wciąż przede mną. Brzuch już wygląda na pierwszy trymestrA estradiol nie dobił jeszcze nawet do 1000. Długa droga jeszcze, chyba wyciągnę z szafy jakieś ubrania oversize...
Wyglądają ślicznieWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
reklama
Netiaskitchen
Już teraz to trzeba chyba nazwać mega długi. 8 pierwszych dni niska dawka Menopuru, i praktycznie brak reakcji. Teraz 5 kolejnych dni zwiększona dawka 225 i pęcherzyki urosły ale jeszcze im brakuje. Więc zakładam kilka kolejnych dni na dawce 225 lub 300.Zobaczymy co powie lekarka.A masz długi protokół czy krótki ?
Podziel się: