Ooooo, jaki kochany jest [emoji173]️. Powodzenia dzisiaj psiorko [emoji173]️Lukasz dzisiaj w warszawie i ja znowuy bede sama spac nie lubie tego. Ja dzisiaj troche pospalam a łukasz zostawil notke [emoji173] Jade dzisiaj z moja mama bo tam duuuzzzo sklepow PTAK wiec bedzie buszowac.
Do psow przyjdzie sasiadka. Co do chleba to sie ostatnio nasluchal w radiu ze dieta bez weglowodanow jest bardzo grozna [emoji106][emoji23] Wiec codziennie we mnie wciska chleb ale mysle ze taki razowy pełnoziarnisty jest ok.
reklama
I w takich wielkich goglach[emoji23]
hehehehehe ja tez sobie to wyobrazilam i w takim kasku orzeszku SUPER [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Ojej, bardzo mi przykro [emoji22]. Wiadomo, że człowiek się pewniej czuje jak jest coś w zanadrzu.Hej! Dzwonili przed chwilą z labo, pozostałe dwa zarodki na dniu wczorajszym przestały się dzielić, powtórka programu z przed roku, czyli nie pójdzie nic do mrożenia. Mąż mówi, że i tak nam nie będą potrzebne. Wiem, pociesza mnie. I jakoś znów mi optymizm opadł. Przyjemnego dnia dziewuszki!
Ale nie łam się, może nic ci już nie będzie potrzebne [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu.
Aduś16
Fanka BB :)
Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
Netiaskitchen
Chyba nie tylko. Mi mało wyszło z wszystkich dotychczasowych badań, więc się na nie zdecydowałam. To ostatnie co robię przed wizytą.A tego badania nie robi się jak się jest implantacja albo jak się porania? Popraw mnie bo nie jestem pewna
Aduś16
Super!!! Podoba mi się bardzoWstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Liliana87
No poszalalas! Pieknie wyglądasz! Odważna jesteś. Mi tez U kogoś sie podobają A sama bym sie nie odważyła. Z ubraniami tez tak mam [emoji85][emoji85][emoji85]Wstawiam wam moje kudły, jak tak patrzę to kolor jest fajny... Tylko on do mojej osobowości nie pasuje, ja chyba wolę się nie wyróżniać z tłumu. U kogoś obcego to by mi się podobało.
Poczekam aż się trochę wypłucze i wtedy postanowię. Ale raczej wrócę do brązu. Zobacz załącznik 1076384
Liliana87
Bo masz silny organizm! Bardzo dobrze.Hej! Przepraszam ale staram się nie udzielać i trochę uciec słowa od forum żeby jakoś dojść do siebie.. Wiecie co, mój organizm mnie szokuje, dziś 2 tyg równe od poronienia a ja czuje że mam owulacje! 2 dni temu dużo jajek na prawym, 7mm endo ... Jak to możliwe że się tak szybko zregenerowalam???
reklama
No ja właśnie nie jestem odważna [emoji23]. Włosy miały mieć dużo więcej brązu a wyszło jak wyszło i teraz sram po gaciach [emoji50][emoji50][emoji50]No poszalalas! Pieknie wyglądasz! Odważna jesteś. Mi tez U kogoś sie podobają A sama bym sie nie odważyła. Z ubraniami tez tak mam [emoji85][emoji85][emoji85]
Podziel się: