reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny odezwała się do mnie invicta Warszawa. Nie wiem jak hehehe 😊😊 ale znalazło się miejsce u dr Niedbały i nie uwierzycie będzie darmowa 😁😁😁 jednak się da... Mam się odezwać w przyszłym tygodniu, gdyby po 14 dniach nie było wyników biopsji to oni skontaktują się z firmą która się nim zajmuje, żeby przyspieszyć wynik. Jeśli się to nie zgra z wizytą to przełożą mi ją. Ale mam się kontaktować z kliniką mailowo a nie przez infolinię. Można... Można 😊😊😊 zmienić podejście... 😡
@bazylia128 czy mogę pięknie prosić o wpisanie mnie w kalendarz - konsultacja 14.02.2020😊😊😊 mam nadzieję że dowiem się czegoś w końcu co mam robić, będzie trochę wyników badań 😊😊😊i czy może w luty podajemy naszego mrozaczka 🥰🥰🥰 ale się cieszę 😉😉😉

Moim zdaniem wszystkie zastrzyki i dojazdy są do przeżycia większym klopotem są emocje i ogromna nadzieja pokladana w procedurze. Każdy leki toleruje inaczej. Ale myślę że strach ma wielkie oczy.

Dziekuje... Mam nadzieje ze przezyje to jakos i ze sie uda wkoncu bo juz z mezem 6 lat sie staramy i nic... :(

Hej dziewczyny.

Jestem przed calym procesem IVF i powiem Wam szczerze ze jestem troszeczke przerazona...
Mozecie mi powiedziec czy jest to az takie straszne to faszerowanie hormonami i czy bardzo bolesne sa te zatrzyki w brzuch?? Pozdrawiam serdecznie
Wszystko do przeżycia😊Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji. Jutro 13.dzień. Codziennie po 2 zastrzyki,jeden rano, drugi pod wieczór. Jutro wizyta i decyzja co dalej.
Opowiedz coś o sobie. Kiedy zaczynasz in vitro? Gdzie się leczysz? Jakie macie wskazania do in vitro? U mnie to druga procedura. Z pierwszej mamy synka. Od razu powiem Ci że z każdym zrobionym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Potem już będziesz miała wprawę i nic nie będzie Ci straszne. No dobra, jedna straszna rzecz jest w całym procesie, a mianowicie beta... Cała reszta spoko😉

reklama
Wszystko do przeżycia😊Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji. Jutro 13.dzień. Codziennie po 2 zastrzyki,jeden rano, drugi pod wieczór. Jutro wizyta i decyzja co dalej.
Opowiedz coś o sobie. Kiedy zaczynasz in vitro? Gdzie się leczysz? Jakie macie wskazania do in vitro? U mnie to druga procedura. Z pierwszej mamy synka. Od razu powiem Ci że z każdym zrobionym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Potem już będziesz miała wprawę i nic nie będzie Ci straszne. No dobra, jedna straszna rzecz jest w całym procesie, a mianowicie beta... Cała reszta spoko😉
@Mirka30 Mogę się tylko pod tym podpisać, nie jest to wszystko tak straszne jak Ci się wydaje na początku, te zastrzyki, punkcja... najgorsze jest oczekiwanie na betę, ale z każdym krokiem przybliżasz się do sukcesu 🙂

Do góry