reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wszystko do przeżycia😊Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji. Jutro 13.dzień. Codziennie po 2 zastrzyki,jeden rano, drugi pod wieczór. Jutro wizyta i decyzja co dalej.
Opowiedz coś o sobie. Kiedy zaczynasz in vitro? Gdzie się leczysz? Jakie macie wskazania do in vitro? U mnie to druga procedura. Z pierwszej mamy synka. Od razu powiem Ci że z każdym zrobionym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Potem już będziesz miała wprawę i nic nie będzie Ci straszne. No dobra, jedna straszna rzecz jest w całym procesie, a mianowicie beta... Cała reszta spoko😉

Jestem z Milton Keynes, mam 30 lat,w zeszlym tygodniu podpisalismy forme i teraz czekamy na list z kliniki , prawdopodobnie bedziemy miec IVF w klinice w Northampton.
O IVF praktycznie nie wiem nic, nie czytalam nigdy o tym bo powiem szczerze, troche sie boje tego wszystkiego bo jestem strasznie wrazliwa na bol i zastrzykow baaardzo nie lubiee, no ale marze o dziecku. Wraz z mezem staramy sie juz 6 lat i nic... Mialam wysoka prolaktyne,teraz sie na szczescie unormowala bo tabletkach Cabergoline, z owulacja tez mam problemy, raz jest raz nie... No ale mam nadzieje ze dzieki IVF sie nareszcie uda :)

@Mirka30 Mogę się tylko pod tym podpisać, nie jest to wszystko tak straszne jak Ci się wydaje na początku, te zastrzyki, punkcja... najgorsze jest oczekiwanie na betę, ale z każdym krokiem przybliżasz się do sukcesu 🙂
Pewnie tak... musze byc silna.... :) Oby sie wszystko udalo. Teraz z niecierpliwoscia czekam na date

Jestem z Milton Keynes, mam 30 lat,w zeszlym tygodniu podpisalismy forme i teraz czekamy na list z kliniki , prawdopodobnie bedziemy miec IVF w klinice w Northampton.
O IVF praktycznie nie wiem nic, nie czytalam nigdy o tym bo powiem szczerze, troche sie boje tego wszystkiego bo jestem strasznie wrazliwa na bol i zastrzykow baaardzo nie lubiee, no ale marze o dziecku. Wraz z mezem staramy sie juz 6 lat i nic... Mialam wysoka prolaktyne,teraz sie na szczescie unormowala bo tabletkach Cabergoline, z owulacja tez mam problemy, raz jest raz nie... No ale mam nadzieje ze dzieki IVF sie nareszcie uda :)
Uda się 😀Nie nastawiaj się tylko tak jak większość nas na początku, że uda się od razu, bo potem rozczarowanie boli bardzo. Jest część osób którym udaje się jednak już pierwszy transfer. A tym, którym nie uda się od razu udaje się za którymś kolejnym razem. Na pewno jak zaczynacie działać z in vitro to bardzo dobrze robicie skoro naturalne starania po 6 latach nie przyniosły rezultatu. Jak chcesz to zostań z nami, jak to się mówi "w kupie raźniej"😉a wiadomo, że nikt nie zrozumie nas tak, jak i na osoba ktorz przechodzi przez to samo😘

reklama
Uda się 😀Nie nastawiaj się tylko tak jak większość nas na początku, że uda się od razu, bo potem rozczarowanie boli bardzo. Jest część osób którym udaje się jednak już pierwszy transfer. A tym, którym nie uda się od razu udaje się za którymś kolejnym razem. Na pewno jak zaczynacie działać z in vitro to bardzo dobrze robicie skoro naturalne starania po 6 latach nie przyniosły rezultatu. Jak chcesz to zostań z nami, jak to się mówi "w kupie raźniej"😉a wiadomo, że nikt nie zrozumie nas tak, jak i na osoba ktorz przechodzi przez to samo😘

Dziekuje :) Zostaje z Wami i bede pisala i pytala o rady jak juz dostane list z data :* :* :*
Trzymam kciuki za Ciebie i za Wszystkie dziewczyny ktore tak samo jak ja sa przed :*

Do góry