reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny odezwała się do mnie invicta Warszawa. Nie wiem jak hehehe 😊😊 ale znalazło się miejsce u dr Niedbały i nie uwierzycie będzie darmowa 😁😁😁 jednak się da... Mam się odezwać w przyszłym tygodniu, gdyby po 14 dniach nie było wyników biopsji to oni skontaktują się z firmą która się nim zajmuje, żeby przyspieszyć wynik. Jeśli się to nie zgra z wizytą to przełożą mi ją. Ale mam się kontaktować z kliniką mailowo a nie przez infolinię. Można... Można 😊😊😊 zmienić podejście... 😡
@bazylia128 czy mogę pięknie prosić o wpisanie mnie w kalendarz - konsultacja 14.02.2020😊😊😊 mam nadzieję że dowiem się czegoś w końcu co mam robić, będzie trochę wyników badań 😊😊😊i czy może w luty podajemy naszego mrozaczka 🥰🥰🥰 ale się cieszę 😉😉😉

Moim zdaniem wszystkie zastrzyki i dojazdy są do przeżycia większym klopotem są emocje i ogromna nadzieja pokladana w procedurze. Każdy leki toleruje inaczej. Ale myślę że strach ma wielkie oczy.

Dziekuje... Mam nadzieje ze przezyje to jakos i ze sie uda wkoncu bo juz z mezem 6 lat sie staramy i nic... :(

Hej dziewczyny.

Jestem przed calym procesem IVF i powiem Wam szczerze ze jestem troszeczke przerazona...
Mozecie mi powiedziec czy jest to az takie straszne to faszerowanie hormonami i czy bardzo bolesne sa te zatrzyki w brzuch?? Pozdrawiam serdecznie
Wszystko do przeżycia😊Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji. Jutro 13.dzień. Codziennie po 2 zastrzyki,jeden rano, drugi pod wieczór. Jutro wizyta i decyzja co dalej.
Opowiedz coś o sobie. Kiedy zaczynasz in vitro? Gdzie się leczysz? Jakie macie wskazania do in vitro? U mnie to druga procedura. Z pierwszej mamy synka. Od razu powiem Ci że z każdym zrobionym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Potem już będziesz miała wprawę i nic nie będzie Ci straszne. No dobra, jedna straszna rzecz jest w całym procesie, a mianowicie beta... Cała reszta spoko😉

reklama
Wszystko do przeżycia😊Ja jestem właśnie w trakcie stymulacji. Jutro 13.dzień. Codziennie po 2 zastrzyki,jeden rano, drugi pod wieczór. Jutro wizyta i decyzja co dalej.
Opowiedz coś o sobie. Kiedy zaczynasz in vitro? Gdzie się leczysz? Jakie macie wskazania do in vitro? U mnie to druga procedura. Z pierwszej mamy synka. Od razu powiem Ci że z każdym zrobionym zastrzykiem będzie Ci łatwiej. Potem już będziesz miała wprawę i nic nie będzie Ci straszne. No dobra, jedna straszna rzecz jest w całym procesie, a mianowicie beta... Cała reszta spoko😉
@Mirka30 Mogę się tylko pod tym podpisać, nie jest to wszystko tak straszne jak Ci się wydaje na początku, te zastrzyki, punkcja... najgorsze jest oczekiwanie na betę, ale z każdym krokiem przybliżasz się do sukcesu 🙂

Do góry