Aduś16
Fanka BB :)
Hej, wyszłam że szpitala.. Wg usg oczyscilam się całkiem. Nasciemnialam im że poronienie nastąpiło w zeszłym tygodniu dopiero żeby dostać jeszcze zwolnienie... Na usg jak spojrzałam na ekran to wydaje mi się że widziałam pełno pęcherzykow na prawym jajniku, czy to możliwe żeby mój cykl już powrócił po poronieniu 12 dni temu? Koleś co robił usg pocieszal mnie że po poronieniu jestem w pełni plodna! Nie chciałam wchodzić w szczegóły że tak bardzo chciałbym mieć swojej jajowody...
Myślę że skoro widać u mnie pęcherzyki to może jest jeszcze sens podejść do stymulacji.... Dopadł mnie tam straszny dół aż musiałam się od ryku powstrzymać jak co chwilę wchodzila uśmiechnieta kobieta z brzuchem..
Czasami myślę że jestem w jakiejś ukrytej kamerze w takich momentach, jak bohater Truman show....macie też tak???
Myślę że skoro widać u mnie pęcherzyki to może jest jeszcze sens podejść do stymulacji.... Dopadł mnie tam straszny dół aż musiałam się od ryku powstrzymać jak co chwilę wchodzila uśmiechnieta kobieta z brzuchem..
Czasami myślę że jestem w jakiejś ukrytej kamerze w takich momentach, jak bohater Truman show....macie też tak???