reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie. Jak nam 3 4 razy nie wyjdzie to z miejsca biorę az. Gdyby ich nie było zostalibyśmy zupełnie bez żadnej opcji nia ciążę.
Dziewczyny ale AZ to bardzo ważna decyzja i nie da się jej od tak podjac tylko dlatego że kilka razy się transfer nie udał.. To jeśli lekarz daje szansę komorkom albo nasieniu przynajmniej to można walczyć dalej z KD albo dawca nasienia.. Tu nie chodzi chyba tylko o to żeby być w samej ciąży za wszelką cenę ale chodzi nam o dziecko, prawda.. To super że takie opcje są ale to jest ważna decyzja która trzeba bardzo dobrze przemyślec uważam..

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ale AZ to bardzo ważna decyzja i nie się jej od tak podjac tylko dlatego że kilka razy się transfer nie udał.. To jeśli lekarz daje szansę komrokom albo nasienie przynajmniej to można walczyć dalej z KD albo dawca nasienia.. Tu nie chodzi chyba tylko o to żeby być w samej ciąży ale chodzi nam o dziecko, prawda.. To super że takie opcje są ale to jest ważna decyzja która trzeba bardzo dobrze przemyślec uważam..

Jeśli jest dobre nasienie to warto iść w stronę kd i odwrotnie. Na dawce nasienia czy dawczynię komórek nie czeka się już miesiącami. Super, że jest też opcja adopcji zarodka. Każda z tych dróg uważam, że wymaga porządnego przepracowania wraz z partnerem i podjęcia dojrzałej decyzji😘

Leczę się w Almere w szpitalu a transfer mieliśmy w Amsterdamie .lekarz rodzinny powiedział mi ,że jestem pacjentka szpitala i nie może wystawić skierowania na hormony ,że muszę do swojego ginekologa.zastanawiam się czy holenderze też by tak powiedzial...

Ostatnia edycja:
Leczę się w Almere w szpitalu a transfer mieliśmy w Amsterdamie .lekarz rodzinny powiedział mi ,że jestem pacjentka szpitala i nie może wystawić skierowania na hormony ,że muszę do swojego ginekologa.zastanawiam się czy holenderze też by tak powiedzial...
Ja bym chyba już bety nie robiła i doczekała do następnej wizyty.Strasznie to trudne ale chyba innego wyjścia nie ma.Mozesz się skonsultować z innym lekarzem żeby potwierdzić lub uzyskać inne informacje jeśli nie masz zaufania do tamtego .Trzymaj się dzielnie!!!

No właśnie chyba nic nie widać ...

Nie powiem, zdjęcie też nie jest najlepszej jakości i na tym zdjęciu zarodka nie widać niestety. Musisz poczekać do czwartku na kolejne usg a beta niewiele już powie, bo przy pustym jaju moga być prawidłowe przyrosty. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość...

Dziewczyny moje skarbnice wiedzy pomocy. Boli mnie gardlo i czuję że przechodzi na migdały. Dreczczy zaczęłam dostawać. Proszę Poradzcie coś co można w ciąży na przeziębienia :(

reklama
Nie powiem, zdjęcie też nie jest najlepszej jakości i na tym zdjęciu zarodka nie widać niestety. Musisz poczekać do czwartku na kolejne usg a beta niewiele już powie, bo przy pustym jaju moga być prawidłowe przyrosty. Musisz niestety uzbroić się w cierpliwość...
Dziękuję dziewczyny 😘😘życzę Wam wszystkim powodzenia !!

Do góry