Dzięki Kochana!!! :-*No to wiesz co... KORONA jest Twoja [emoji3][emoji3][emoji3] kciukasy zebys dotrwala do konca tego leczenia! A na koncu... pupcia rozowa
Oby udało się Nam Wszystkim starajacym... Ale ja to coś czuję, że tu światło będę gasić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Kochana!!! :-*No to wiesz co... KORONA jest Twoja [emoji3][emoji3][emoji3] kciukasy zebys dotrwala do konca tego leczenia! A na koncu... pupcia rozowa
U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy radeKurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!
Ja przespalam popoludnie z przerwa na zastrzyki wieczorne...
O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.
Czy tam ktos juz mieszka czy co heloooł niech mi jakis znak da....
Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade
Zazdroszczę kropeczek...Kurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!
O dziwo neoparin nie zostawia ani kropeczki za to prolutex potrafi pare dni byc bolącym miejscem.
Sister @Justyska13 ktos Ci daje znaki na niebie i ziemi?? [emoji6][emoji6][emoji6]
Kurde nic. Wieczorem kolo 19-20brzuch pobolewal a tak to cisza wzoelam nospe i biscopan i wszustko ucichlo,nawet spac mi sie kurde nie chce. A na gorze tez cisza upsss slonce zaświecilo to moze dobry znak a jutro boje sie jak cholera!!! Czy to dobry plan jutro osc na bete????Kurde no to dobrze ze ok[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech rosnie ładnie!
Jeny pamietam jak ja leciałam na sztucznym cyklu jak sobie przypomnę te wszystkie luteiny dopochwowe i te zastrzyki to masakra jakaś była w porównaniu do cyklu naturalnego. Nie wiem czemu oni tak chętnie podają ten sztuczny cykl ja musiałam sie uprzeć na cykl naturalny i mega sie ciesze ze nie odpuściłam, ale miałam klika zarodków wiec mogłam sobie pozwolić na ryzyko ze sie nie uda.U mnie neoparin zostawia małe kropeczki. Jeśli chodzi o prolutex to niestety on tak ma, że to miejsce boli kilka dni. Damy rade
@Kurcia Mi wyszły dwa małe siniaczki, a tak to same kropki, może te igły są jakieś tępe? Smarujesz to czymś czy czekasz aż zejdą?Zazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
absolutnie! Tznktos wkonci zgasi ale oby jak najszybciejDzięki Kochana!!! :-*
Oby udało się Nam Wszystkim starajacym... Ale ja to coś czuję, że tu światło będę gasić
:-*absolutnie! Tznktos wkonci zgasi ale oby jak najszybciej
to ja taki pierwszy kolorowy sobie zafundowałam przy crio. Teraz juz ok. Aprzy stymulacji pierwszym transferze ani kropki nie mialam. Kolezanka poelegniarka byla w szoku jak dobrze daje zastrzyki. A tu teraz jeden na pol brzucha. Ale już teraz ok. Czasem piecze ale to noe wazne. Niech jutro beta szalejeZazdroszczę kropeczek...
Ja mam sinioory na leeewo i praawo. Jak galaktyki.
Igly caly czas takie same. Na poczatku tez mialam kropeczki, ale jak krew juz jest rozrzedzona, a po 2 miechach stosowania juz jest, to po prostu sie robią. Czy wbijam dobrze czy zle.@Kurcia Mi wyszły dwa małe siniaczki, a tak to same kropki, może te igły są jakieś tępe? Smarujesz to czymś czy czekasz aż zejdą?